Hava Durumu

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu!

Rap müziğinin köklü ve sevilen isimlerinden biri olan Sagopa Kajmer dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile zaman zaman gündeme geliyor. Bir dönem dini inancı ile adından söz ettiren Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu. Ünlü rapçi 'Bu soru cahilin sorusu' diyerek sert çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 19:41
Kaynak: MyNet
Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu!

Rap camiasının en eski ve en sevilen isimlerinden biri olan Sagopa Kajmer zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Galiba, Baytar, İstisnalar Kaideyi Bozmaz, Ateşten Gömlek gibi şarkıları ile dillere pelesenk olan Sagopa Kajmer şimdi de dini inancı ile gündem oldu.

Sagopa Kajmer, 2018 yılında bir hayranının kendisine sorduğu din sorusuna verdiği 'Yok' cevabıyla uzun süre konuşulmuştu. Yıllar sonra Sagopa Kajmer'e yeniden dini inancı soruldu.

'BU CAHİLİN SORUSU'

Kajmer bu soruya yine çok sinirlendi ve 'Dünyada Türkler gibi kimin neye inandığını merak edip soran yok. Takmışlar dine, inanca. Güzel kardeşim sana ne, kime ne? Bunu yapanlar kısıtlı dünyalarında yaşayanlar. Özgür olan insanlar bu soruyu sormuyorlar. Bu soru cahilin sorusu, bilinçlinin değil.' diyerek cevap verdi.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.