Hava Durumu

Ünlü şarkıcı Otilia, evlendikten iki yıl sonra Yalova'da düğün yaptı

İki yıl önce iş insanı Ali Karakaş'la evlenen dünyaca ünlü Rumen şarkıcı Otilia, Yalova'da Türk geleneklerine uygun düğün töreni yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2025 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2025 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
Ünlü şarkıcı Otilia, evlendikten iki yıl sonra Yalova'da düğün yaptı

Yaklaşık iki yıl önce iş insanı Bekir Ali Karakaş'la evlenen dünyaca ünlü Rumen şarkıcı Otilia Bruma'dan Türkiye'de bir sürpriz daha.

Çift, evliliklerinin ikinci yılına doğru düğün organizasyonu gerçekleştirerek dostlarını ve yakınlarını bu mutlu anlarında bir araya getirdi.

Yalova'da yapılan düğünde çiftin neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Beyazlar içindeki gelinliğiyle göz kamaştıran Otilia'nın eğlenceli anları kameralara yansıdı.

Türk geleneklerine uygun olarak yapılan kına töreninde, gelinin duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Geceden renkli kareler ve videolar sosyal medyada paylaşıldı.

GİRESUN'DA DA DÜĞÜNE KATILMIŞTI

"Türkiye benim ikinci yuvam" diyen Rumen şarkıcı, Türkiye ziyaretleri yapıp o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyordu.

Otilia, Giresun'a sürpriz bir ziyaret düzenleyerek bir hayranın düğününe katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.