Hava Durumu

Ünlülerden 19 Mayıs paylaşımları

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da başlattığı bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi 103 yaşında. Magazin dünyasının ünlü isimleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kutluyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlülerden 19 Mayıs  paylaşımları

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünyaya gösterdiği bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi bugün 103 yaşına girdi. Ünlü isimler, 103'üncü yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla da kutladı. İşte Türkiye'nin ünlülerinin 19 Mayıs paylaşımları...

TÜRKAN ŞORAY

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Türkan Şoray, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yaptığı paylaşıma; "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun. Gelecek gençliktedir. Ata’mıza sonsuz minnetle" notunu düştü.

KENAN DOĞULU

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, 19 Mayıs'ı; "Hep aynı heyecan ve coşkuyla kutladığımız özlem dolu çocukluğumun 19 Mayısları çok güzeldi. Aylar öncesinden kutlama gösterileri için hazırlıklar yaptığımız o neşeli günler… Eşi benzeri olmayan vizyonu ve devrimleriyle ulusuna ve çağına yön veren, dehası ile bugünlerimizi bile aydınlatan Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyorum" sözleriyle kutladı.

AYŞEGÜL ALDİNÇ

Bir süredir sahnelerden uzak olan Ayşegül Aldinç de Atatürk'ün fotoğrafıyla yaptığı paylaşıma; "Dünya döndükçe bir tek senin adın unutulmayacak. Özlem ve minnetle" notunu düştü.

PINAR ALTUĞ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen ve Yağmur Atacan'la mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı unutmadı. Ünlü oyuncu ve sunucu, paylaşımında; "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun. Atam izindeyiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.