Hava Durumu

Vay Halime filmi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

Yönetmenliğini Semra Dündar'ın üstlendiği Vay Halime filmi 2020 yılında vizyona girmişti. Tefeciden aldığı yüklü miktar borç yüzünden, müzisyenlik figüranlık bulaşıkçılık garsonluk gibi gece gündüz türlü işlerde çalışan Murat'ın başına gelenleri anlatıyor. Peki, Vay Halime filmi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? İşte Vay Halime oyuncuları ve konusu hakkında detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2021 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2021 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vay Halime filmi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

Yönetmenliğini Semra Dündar'ın üstendiği Vay Halime filmi televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Hüsnü Şenlendirici ve Sera Tokdemir'in başrollerini paylaştığı Vay Halime filminin kadrosunda Sinan Bengier, Canan Karanlık, Mustafa Şen ve Volkan Baş yer alıyor.

Vay Halime Konusu

Tefeciden aldığı yüklü miktar borç yüzünden, müzisyenlik figüranlık bulaşıkçılık garsonluk gibi gece gündüz uykusuzca türlü işlerde çalışan Murat, yine de borcunu zamanında ödeyemeyince doktor rolünde figüranlık yaptığı setten üzerindeki beyaz önlükle kaçmak zorunda kalır. Kaçarken saklandığı kamyonda uyuya kalan Murat sabah gözünü Muğla'nın bir köyünde açar. Bu köyde, muhtar başta olmak üzere köylüler de kendisini üzerindeki önlükle doktor sanınca Murat bir süreliğine peşindeki tefeciler yüzünden burada kalıp saklanmaya ve doktorculuk oynamaya karar verir. Ancak bu planı bir tek şey bozar. O da köylü güzeli Halime'dir. Murat köyde kariyerli bir işi, huzuru ve aşkı bulmuşken tefeciler onu rahat bırakmazken bir yandan aşk dolu bir yandan da komik ve macera dolu olaylar birbirini izler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.