Hava Durumu

Wilma Elles: Çocuklarımın tanınmasından endişe duyuyorum!

Yayınlandığı döneme damgasını vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı 'Caroline' rolüyle tanınan Alman oyuncu Wilma Elles, önceki gün moda pazarlama ve alışveriş fuarına katıldı. Fuarda modacı Serena Torosoğlu’nun annesi Karmen Torosoğlu’nun 30 yıllık çeyiz sandığından çıkan masa örtüsü ve dantellerden tasarladığı elbiseyle boy gösteren Elles, neden çocuklarıyla birlikte bir projede yer almadığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Wilma Elles: Çocuklarımın tanınmasından endişe duyuyorum!

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda bir buçuk yıl önce yaşadığı taciz olayını anlatmıştı. Ünlü isim, minibüsüne bindiği bir servis şoförünün aracı tenha bir yere çekerek kendisini taciz ettiğini açıklamıştı. 

"KAPILARI KAPATIYOR, PERDELERİ KAPATIYOR"

Yaşadığı olayı anlatan Ünlü oyuncu Wilma Elles, "Aracın içindeyim ve tek başınayım mezarın yanında duruyoruz. Kapıları kapatıyor. Şoför gidiyor, perdeleri kapatıyor ben çok heyecanlıyım ama belli etmedim. 'Siz ne yapıyorsunuz!' dedim, 'Çok güzelsiniz biz tanışalım' falan dedi. Ben de 'Siz çok güzelsiniz, çok hoş bir erkeksiniz sizinle daha iyi bir yerde bir araya gelelim, burada değil, numaramı vereyim' dedim. Ben gerçek numara vermek zorunda kaldım çünkü biliyordum ki o beni çaldıracak. Çaldırdı, bir süre sonra ikna oldu. Titreyerek arabadan indim, sonra beni 5-6 kez aradı" demişti.

"BENİM HATAM, O ARACA BİNMEMELİYDİM"

Elindeki poşetler nedeniyle servis şoförünün kendisine yardım etmek amacıyla aracına aldığını düşündüğünü belirten Elles: "1,5 sene önce falan oldu, gündüz oldu. Toplu taşıma kullanımı şöyle oldu; önümde bir yokuş var, elimde çantalarla yürüyorum araç da çok güneşli bir gün kapı açık gidiyor. O dedi ki 'atlayın sizi yukarı kadar götüreyim', okul aracı gibi beyazdı. Aslında benim hatam, nasıl böyle tanımadığın bir servis aracına bindin ama çantalarım vardı. Mecidiyeköy'de yukarıya doğru mezar var oradaydı. Böyle durumlarda, böyle oyun yapılması lazım. Bir sürü böyle olay mutlaka her kadının başına geliyor. Bu benim daha önce düşünüp içimde hazırladığım bir şey. Mesele eskiden ben karanlık bir yerde eve gidiyorum, hep telefonum kulağımda gidiyorum. Sanki biriyle telefonla konuşuyormuş gibi yapıyorum. Arkamda biri varsa duysun diye" ifadelerini kullanmıştı.

"RESMEN TARİH TAŞIYORUM"

Wilma Elles, önceki gün Zorlu Raffles Otel’de gerçekleşen moda pazarlama ve alışveriş fuarına katıldı. 35 yaşındaki ünlü isim, modacı Serena Torosoğlu’nun annesi Karmen Torosoğlu’nun 30 yıllık çeyiz sandığından çıkan masa örtüsü ve dantellerden tasarladığı elbise ile boy gösterdi.

Fuarda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Wilma Elles, “Üzerimde yaklaşık 30 yıllık çeyiz sandığından çıkan örtü ve dantellerden yapılmış elbise var. Resmen tarih taşıyorum. Yenilikçi ve farklı kıyafetleri giymeyi seviyorum” şeklinde konuştu.

Uzun süre Kerem Göğüş ile aşk yaşayan ve bu birlikteliğinden ikiz çocuklarını dünyaya getiren Wilma Elles, muhabirlerin; “Sizin çeyizinizde böyle şeyler var mıdır?” sorusuna “Hatırlamıyorum. Gerçekten çok oldu. Evin her odasında anneme ait eşyalar var. Onları hatırlıyorum” yanıtını verdi.

NEDEN ÇOCUKLARIYLA BİR PROJEDE YER ALMIYOR?

Milat ve Melodi adında yedi yaşında ikiz çocukları olan Wilma Elles, çocuklarıyla birlikte neden hiçbir projede yer almadığını açıkladı. Gelen teklifleri şimdilik kabul etmediğini belirten Elles, şu ifadeleri kullandı:

Anne olarak hem istiyorum oyunculuk yapsınlar, kendilerini geliştirsinler. Güzel bir meslek ama bir yandan da korkuyorum. Çocukları insanlar tanıyacak. Çocuklarımın tanınmasından biraz endişe duyuyorum. Ben onların yanında olmazsam nasıl yapacaklar? Tehlike içeriyor. Güzel bir proje olursa değerlendirebilirim.

"MUTLAKA DESTEK VERİN"

Öte yandan güzel oyuncu, daha önce verdiği bir röportajda ikiz çocuklarının yeteneklerinden bahsetmişti. Oğlu Milat’ın futbola yöneldiğini, kızı Melodi’nin ise güzel sanatlar konusunda başarılı olduğunu belirten Elles, “Milat çok iyi bir futbolcu olacak diye düşünüyorum. Geçen bir video paylaştım hemen bir menajer benimle iletişime geçti. ‘Mutlaka Milat’a destek verin. Büyük bir yetenek’ dedi. Melodi de sanatsal anlamda güzel resimler yapıyor" demişti.

İKİ ÇOCUK ANNESİ

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, 2014'te iş insanı Kerem Göğüş ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2015 yılında ikiz çocuklarını kucaklarına alan ikili, 2019'da yollarını ayırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.