Hava Durumu

Yasemin Şefkatli'den açıklama!

Şarkıcı İdo Tatlıses ile Ekim 2021'de nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli'ye, kayınvalidesi Derya Tuna’nın “Kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” sözleri hatırlatıldı. Tuna'nın olay yaratan 'çapkınlık' açıklamasını değerlendiren Şefkatli, eşi İdo'nun kardeşi Dilan Çıtak Tatlıses'in nişan törenine katılmamaları hakkında da konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yasemin Şefkatli'den açıklama!

'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses ile 1983'te aşk yaşamaya başlayan, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayıran Derya Tuna, geçtiğimiz günlerde Marmara Park AVM'de düzenlenen 'Kırmızı Koltuk’ adlı sohbet etkinliğinde, Seda Akgül’ün sorularını yanıtlamıştı.

"ÇAPKINLIKTA ERKEKLERİN SUÇU YOK"

Ünlü türkücü ile tanıştığı yıllarda Yenikapı'da bir gazinoda sahne aldığını dile getiren ve Türkiye'nin ilk mankenlerinden olduğunu söyleyen Derya Tuna, çok konuşulan bir açıklamaya imza atmıştı:

Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz.

'Çapkınlık' hakkındaki sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan oyuncu, hemcinslerini kızdırmış ve çok sayıda tepki yorumu almıştı.

"ONUN ÜZERİNE SÖZ SÖYLEMEYİN"

Zorlu Raffles Otel’de gerçekleşen moda pazarlama ve alışveriş fuarında, kendi markası ile yer alan Yasemin Şefkatli, kayınvalidesinin tartışma yaratan sözleri hakkında, "O bir şey diyorsa bir bildiği vardır. Ben ne diyeyim ki. Onun üzerine söz söylemeyin. Bir şeyden dolayı söylemiştir” yorumunda bulunarak, polemikten uzak durmayı tercih etti.

ÜZERİMDEKİ YELEK İDO'NUN"

30 yaşındaki manken, “Erkek kıyafetleri tercih eder misiniz?” sorusuna ise “Zaten İdo’nun dolabından geçiniyorum. Çok giyiyorum. Üzerimdeki yelek İdo’nun. Gizli gizli alıyorum çok fark etmiyor” yanıtını verdi.

"DİLAN'A MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

Uzun yıllardır beraber olan Dilan Çıtak Tatlıses-Levent Dörter çifti, hayatlarını birleştirme kararı aldı. İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı (32), ilişkileri bir dargın bir barışık devam eden dört yıllık sevgilisi (41) ile 16 Mayıs Pazartesi akşamı Polonezköy'de bir mekanda nişanlandı.

Nişan yüzüğünü takan usta sanatçı, "Bana 'Mutlu musunuz?' diye sormayın. Her babaya ne sorulursa sorulsun, böyle bir günde 'Mutluyum' der. Çok mutluyum, Levent çok düzgün, terbiyeli bir çocuk. Ben de bir baba olarak elimden ne geliyorsa yapacağım tabii ki. Düğünde görüşürüz" ifadelerini kullanmıştı.

Nişanda gözler, Dilan Çıtak'ın kardeşi İdo Talıses'i aramıştı. Törene katılamadıklarını söyleyen Yasemin Şefkatli, “Kendilerine mutluluklar diliyorum. Daha da yorum yapmayalım” demekle yetindi.

"GELİNİME KAYNANALIK YAPMIYORUM"

Şarkıcı oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'yi Ekim 2011'de evlendiren Derya Tuna, "İyi ki İdo'nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum, onlar mutlu olsun bana yeter" şeklinde konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.