Hava Durumu

Yasemin Şefkatli'den Derya Tuna açıklaması

Derya Tuna'nın "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence" sözleri hakkında konuşan Yasemin Şefkatli, "Onun üzerine bir söz söylemeyeyim. Bir şeyden dolayı demiştir" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2022 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2022 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yasemin Şefkatli'den Derya Tuna açıklaması

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte soruları yanıtladı. Çapkınlıkla ilgili gelen bir soruya cevap veren Tuna, "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz." ifadelerini kullandı. Bu sözler gündeme bomba gibi düşerken, gelini Yasemin Şefkatli gazetecilere takıldı. Derya Tuna'nın açıklamaları hakkında konuşan Şefkatli, "Onun üzerine bir söz söylemeyeyim." dedi.

"O diyorsa, bir bildiği vardır"

Yasemin Şefkatli, "O bir şey diyorsa bir bildiği vardır. Şimdi ben ne diyeyim? Onun üzerine bir söz söylemeyeyim. Bir şeyden dolayı demiştir... Bir yerde bir sorun varsa iki tarafın muhtemelen hatası vardır. Tek tarafa yıkılmaz ama o onu başka bir anlamda, başka bir şekilde ya da başka bir şeye istinaden söylemiştir. Tek bir kişiye bunu atmamak lazım. Suç ne tek kadınların ne de erkeklerin yani... Yanlış mı düşünüyorum?" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.