Hava Durumu

Yasin Obuz'dan MasterChef Güzide Mertcan'a dikkat çeken yorum

Şimdilerde 'Survivor All Star' ile gündemde olan Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu bir diğer yarışma 'MasterChef Türkiye'nin 2019 sezonunda yer alan Güzide Mertcan, sosyal medyada sofrasını paylaştı. Sevilen yemek programında aynı yıl Güzide ile mücadele eden Yasin Obuz'un arkadaşının sofrasına yaptığı yorum dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2022 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2022 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yasin Obuz'dan MasterChef Güzide Mertcan'a dikkat çeken yorum

TV8'de ekranlara gelen 'MasterChef Türkiye 2019' yarışmasıyla ünlenen ve son dört arasına adını yazdırmayı başaran Güzide Mertcan, uzun süre 7 milyon TL değerindeki villası ile sosyal medyada konuşulmuştu. Ardından bu evi satanGüzide, "Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için ‘keşke’ demeyeceğim" açıklamasını yapmıştı.

Başakşehir’de bir apartman dairesini taşındığını bu evin kendilerine yettiğini anlatan Güzide, yaklaşık bir yıl burada kalmıştı. Büyükçekmece'de yeni aldığı ve taşınmak için hazırlık yaptığı lüks villasının kapılarını, Ocak 2021'de Youtube kanalı üzerinden takipçilerine açmıştı.

"EN ÇOK EV VİDEOLARIM İZLENİYOR"

Eski MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan, önceki eviyle gündeme gelmekten de hiç memnun olmadığını dile getirmişti. Bir süre bunu çok kafasına taktığını ve üzüldüğünü dile getiren Mertcan, çektiği videolar arasında en çok izlenenin ev videoları olduğunu açıklamıştı. Bunun sebebinin merak olduğunu düşündüğünü dile getiren Güzide, eşinin çok çalıştığını ve yurt dışında ödüller aldığını söylemişti. Bu evi de kendilerinin aldığını hatta şu an satılık olduğunu açıklayan Güzide, "Belki burada otururuz belki de oturmayız bilemiyoruz ama insanlara kızmayın, empati kurun" diyerek sözlerini noktalamıştı.

"SİBER ZORBALIĞI MARUZ KALIYORUM"

Güzide hakkındaki "7 milyon TL'lik villa" şeklindeki haberlerin ardından Ata Benli, sahibi olduğu sosyal medya kanalından bir video yayınlamıştı. Söz konusu videoda; ünlü Youtuber, Güzide-Mustafa Mertcan çiftinin sahibi olduğu lüks yaşamla ilgili yorumda bulunmuştu. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Mertcan, Benli'nin sarf ettiği sözlerle iftiraya maruz kaldığını, huzur ve sükununun bozulduğunu ileri sürmüştü.

MasterChef Güzide, dilekçesinde; Youtuber Benli'nin kendisi ile ilgili "rüşvet vererek programda kaldığı, lüks yaşamı sayesinde tanınırlığının arttığı" gibi gerçek dışı sözler sarf ettiğini belirtmişti. Mertcan, siber zorbalığa maruz kaldığını, şahsın tanınırlığının yüksek olduğu için hakkında sözlerle onur ve saygınlığının zedelendiğini beyan etmişti.

"MASAN BİLE BURAM BURAM ZENGİNLİK KOKUYOR"

Üç çocuk annesi MasterChef Güzide, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Mertcan, son olarak 560 bin takpçisinin bulunduğu Instagram hesabından sofrasının fotoğrafını yayınladı.

MasterChef'in eski yarışmacılardan Yasin Obuz'un, "Tüm tarifler çok yakında" notunun yer aldığı bu gönderiye yorumu dikkatlerden kaçmadı. MasterChef'ten sonra iki kez de Survivor yarışmasında mücadele eden, bu sezon All Star 2022'ye erken veda eden Obuz, şu mesajı yazdı:

Masan bile buram buram zenginlik kokuyor maşallah Güzide. Bi' evlatlık almadın beni yanına, abartmıyorum eli o kadar lezzetli ki Güzide'nin, hâlâ sarması aklımda. Suna da öyleydi.

Güzide Mertcan, birlikte yarıştıkları dönemde kendisine esprileriyle sıkça takılan arkadaşı Yasin Obuz'un çok konuşulan yorumuna yanıt vermedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.