Hava Durumu

Yeni bir birliktelik mi? Doğu Demirkol...

2019 yılının son ayında oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile komedyen Doğu Demirkol'un aşk yaşandığı ortaya çıkmıştı. Mart 2020'de ayrılan ikiliden Demirkol'un adı, Zeynep Koçak ve Simge Sütşurup'la aşk dedikodularına karışmıştı. Son olarak ünlü isimlerin kostümler içinde şarkı söylediği 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında jüri üyeliği yapan Demirkol, önceki Arnavutköy’de görüntülendi. Bir balıkçıda beş saat zaman geçiren komedyene, "Hanımefendi kız arkadaşınız mı?" sorusu yöneltildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni bir birliktelik mi? Doğu Demirkol...

Doğu Demirkol, Cem Yılmaz'ın 31 Aralık'ta dijital platformda yayınlanan gösterisinde "Allah diyen Aslan" esprisine göndermede bulunmuş, sosyal medya hesabından iki yıl önceki gösterisinden bir sahne paylaşarak, "Eskilerden bir şaka" ifadesini kullanmıştı

Demirkol'un bu paylaşımına ilk yorum Mustafa Sandal'dan gelmişti. Şarkıcı "Sıkıntı yapma Doğum. Sen tebessüme ve pozitif enerjiye konsantre olmaya devam et. Haa buradan kendine feyz alanlara ilham kaynağı olmaya devam et" mesajını yazmıştı.

"CEM YILMAZ'DAN ARAKLAMIŞIM GİBİ OLMASIN DİYE PAYLAŞTIM"

Geçtiğimiz ocak ayında '40' programına konuk olan Demirkol, hem o paylaşım, hem Cem Yılmaz, hem de Mustafa Sandal'ın yorumu hakkında ilk kez konuşmuştu: Cem Yılmaz bana her seferinde çok nazik davrandı. Gittiğimde kuliste ağırladı. İkinci yarı yerime geçmeye çalışırken bütün salona 'Türkiye'nin yeni komedyeni Doğu Demirkol' diye beni anons etti, bana hep nazik davrandı. Ben tiyatroda anlatıyorum, Cem Abi bunu dijital platformda yayınlamış; benim oyunuma gelen biri Doğu Demirkol şakası duymayı beklerken bir yerden aşina olduğu bir şeyi duyacak, ben Cem Yılmaz'dan araklamışım gibi olacak. Halbuki ben bunu yıllardır anlatıyorum, Harbiye'de yayınlandı ama, Harbiye'den önce de anlatıyordum. Ben bunu kimseden araklamadım, ben bunu zaten anlatıyordum demek için paylaştım Instagram hesabımda. Şakayı ele alış şeklimiz de farklı. Benim amacım ben bunu zaten anlatıyordum demek. İletişim olarak da, karakteri olarak da eleştirilebilecek bir noktada değil. Mustafa Abi'nin her zamanki lafıdır o, konuşurken de gecenin üçünde bile onu der. Cem Yılmaz durumunu bilip bilmediğini bilmiyorum, herhangi bir gönderme yaptığını zannetmiyorum. Sabit lafları var, 'Herkes uyurken biz çalışacağız' der, 'Gece uyuma kalk bir şeyler yaz' der. Bence laf atmak için yapmadı Cem Yılmaz'a. Aslan meselesine gelirsek, bana ait bir şey değil, babamın tapulu malı da değil, herkes bu konuda şaka yapabilir.

"STAND-UP'IN TANITIMI OYDU"

"Cem Yılmaz, Türkiye'de komedi için ne ifade ediyor?" sorusunu ise şu yanıtı vermişti:
Tartışmasız çok önemli bir figür Cem Yılmaz. Benim de çok saygı duyduğum bir insan, ben stand-up diye bir şeyin hayalini kurduysam, Cem Yılmaz'ı hayal ederek yaptım. Yıllarca neyi hayal ettiğimi anlatamadım bile Anadolu'daki insanlara. 'Ne yapacaksın?' diyorlardı, 'Stand-up' deyince 'neeey' oluyorlardı. Stand-up'ın tanıtımı oydu, Cem Yılmaz gibi yani. İlk defa onda gördük biz, kim bilir neler çekti, kendisi de anlatıyordu, 'Kısa boylu, bodur, kel' diyorlardı.

DEMİRKOL'UN YÜZÜ GÜLÜYOR!

Oyunculuk kariyeri ve stand-up gösterilerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Doğu Demirkol, önceki gün kız arkadaşıyla Arnavutköy’de bir mekan çıkışı objekltiflere yansıdı. Erken saatlerde geldiği balıkçıda kız arkadaşıyla baş başa beş saat zaman geçiren komedyen, çıkış kapısında basın mensuplarının kendisini beklediğini öğrenince tedirgin oldu.

Mekana kız arkadaşıyla yürüyerek gelen Demirkol, aracını mekanın önüne park ettirip, koşar adım arabasına bindi. Muhabirlerin "Kız arkadaşınız mı, yeni bir birliktelik mi?" şeklindeki sorularına sessiz kalmayı tercih eden 34 yaşındaki komedyen, aracın içerisinde tebessüm etmekle yetindi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.