Hava Durumu

Yılın düğünü... Kıvanç ile Başak Paris'te evlendi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist sevgilisi Başak Dizer, Paris'te evlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2016 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2016 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılın düğünü... Kıvanç ile Başak Paris'te evlendi
Bir süredir Başak Dizer'le aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde evlendi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir törenle  dünyaevine giren çifti arkadaşları tebrik etti.

KIVANÇ'I YALNIZ BIRAKMADILAR

Paris'teki törene başta oyuncu arkadaşları Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı. 

SNEİJDER KIVANÇ TATLITUĞ İÇİN İZİN İSTEDİ

Davetlileri 4 gün Paris'te ağırlayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ'un özel misafirleri arasında Sneijder-Yolanthe çifti de var. Ancak Galatasaray, pazar günü Trabzonspor ile çok önemli maça çıkacak. Eşi Yolanthe'yi yalnız göndermek istemeyen Sneijder'in Denizli'den izin istedi. Denizli'nin vereceği cevap merak konusu oldu. Sneijder izin alabilmesi durumunda Trabzonspor maçını ya kaçıracak ya da son idmana ve direkt olarak maçtan bir gün önce kampa gelebilecek.



KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Ekranların gözde oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, 1983 doğumludur.Best Model of Turkey ve Best Model of the World gibi yarışmalarla adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuk kariyerine Gümüş adlı diziyle başlamıştır. Performansıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu, Mehmet karakteriyle adından söz ettirmiştir. Ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerindeki asıl çıkışını Aşk-ı Memnu ile yapan Kıvanç Tatlıtuğ, 2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Başak Dizer, Mimar Sinan Üniversitesi Moda bölümü mezunudur. Bir dönemin en çok konuşulan dizisi Aşk-ı Memnu'da stil danışmanlığı yapan Başak Dizer, dizinin başrol oyuncularından Kıvaç Tatlıtuğ'un elbiselerini tasarlamıştır. Londra da Central Saint Martins de moda eğitimi aldıktan sonra Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olarak görev alan Başak Dizer, ilk evliliğini Oren Fransez ile yapmıştır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.