Hava Durumu

Zafer Algöz'den de 'Erşan Kuneri' eleştirilerine yanıt!

Zafer Algöz, Erşan Kuneri'ye gelen eleştirilere verdiği yanıtla gündem oldu. Başarılı isim, 'Erşan Kuneri' hakkında övgüyle bahseden bir sosyal medya kullanıcısına, fenomen dizi 'Gibi' üzerinden yanıt verdi. Algöz'ün yanıtı kısa sürede gündeme oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer Algöz'den de 'Erşan Kuneri' eleştirilerine yanıt!

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluştu. Türkiye'nin son günlerde en çok konuşulan projelerinden bir olan Erşan Kuneri sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak'ın başrollerde oynadığı Erşan Kuneri dizisi gündemden düşmüyor. 8 bölümden oluşan Erşan Kuneri, geçtiğimiz hafta yayına girmişti. Diziyi çok beğenenler olduğu kadar eleştirenler ve Cem Yılmaz'ın eski yapımlardan uzak bulanlar da oldu.

Cem Yılmaz, Twitter'da diziyle ilgili yapılan bir paylaşıma "Maalesef çok kötü bir seri" yazan sosyal medya kullanıcısına, "Hayır Osmancım değil. Yalnızca sana göre değil. Hepsi bu. Lütfen artık boş işleri bırak :) Sevdiğin şeylerden bahset vaktini onlara ver hadi gülüm benim, canım, şeker kardeşim. Seni seviyorum bay" şeklinde verdiği yanıtla dikkay çekti.

BİR CEVAP DA ZAFER ALGÖZ'DEN!

"Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi." yorumuna yanıt veren Zafer Algöz şaşırttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.