Hava Durumu

Zafer Algöz'ün 'Gibi' paylaşımı tartışma yarattı!

‘Erşan Kuneri’ dizisinde oynayan Zafer Algöz, Twitter’da bir takipçisinin “Dizinizde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim” yorumuna verdiği yanıt büyük bir polemik başlattı...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer Algöz'ün 'Gibi' paylaşımı tartışma yarattı!

"2 FIRIN EKMEK, 4 FIRIN DA İZMİR BOYOZU YEMESİ GEREK"

Dizinin başrol oyuncusu Zafer Algöz “Dizinizde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim” yazmasına sinirlenerek , "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını verdi.

Başka bir kullanıcı da bu yanıtın altına “Zafer abi sizi Feyyaz Yiğit komedisinde görmek isteriz" diye yazdı. Zafer Algöz de bu kullanıcıya “Feyyaz Yiğit komedisi mi?” yanıtını verdi.

Alagöz, bu yorumunun ‘yapıcı’ olmadığını düşünen bir başka takipçisine ise, “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” dedi.

Sosyal medyaya damga vuran bu polemiğe ünlü isimler de dahil oldu.

Gibi dizisi sevenleri Zafer Algöz'ü paylaşımları nedeniyle eleştirdi.

'SİZ DİYETE BAŞLAYIN'
İş insanı Hacı Sabancı, 'Siz diyete başlasanız sanki daha iyi olacak' derken şarkıcı Aleyna Tilki ise 'Zafer abime sonsuz saygı hürmet! Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yigit’in çok basit bir kafayla çektiği diziyle, hepimizi çok güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil' mesajını paylaştı.

BIRAKIN BAŞKALARI DA ÇIKSIN!

Oyuncu Esra Dermancıoğlu ise Instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi: “Eleştirilmediğin sürece ilerlemek mümkün değil! Medeni ülkelerde köşe yazarları yazılar yazıyor, seyreden halk birtakım fikirler beyan ediyorlar… Zafer Algöz’ün paylaşımı bir arkadaşım yolladı aklım durdu! Bırakın başkaları da çıksın. Çıktığı gibi sizden daha iyi ve komik olabilecek olmasını da kabul edin. Hayır, fırın fırın ekmek Yemek zorunda değil Feyyaz Yiğit’ler… O kadar iyiler ki! Ben Erşan Kuneri’yi izledim beğenmedim ama Gibi de gözümden yaş akıyor kabul edin bunu! Sizin arkanızdan da birileri gelsin. Başka hayatlar, başka gerçek insanlar… Onları da seyredelim!”

İSİM KULLANMADAN YANIT VERDİ

Algöz'ün sosyal medyada gündem olan bu yorumlarına Gibi dizisinde ‘İlkkan’ karakterine hayat veren Kıvanç Kılınç'tan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından isim vermeden paylaşımda bulunan Kılınç, “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor” ifadelerini kullandı.

Gibi’nin yaratıcılarından olan ve başrolde ‘Yılmaz’ karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit’ten ise sessizliğini koruyor.

IMDB (Uluslararası Sinema Veritabanı) puanı 7.2 olan ‘Erşan Kuneri’ 9.0 beğeniyle ‘Gibi’ dizisinin altında kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.