Ayvayı böyle tüketin: Bağırsakları tıkır tıkır çalıştırıyor
Ayvayı böyle tüketin: Bağırsakları tıkır tıkır çalıştırıyor
Havaların soğumasıyla birlikte mide rahatsızlığı vakaları hızla artışa geçti. Özellikle kabızlık sorunu kişilerin sıklıkla rahatsızlık duyduğu hastalıkların başında gelirken uzmanlardan doğal ilaç tedavisi verdi. Bağırsakları saat gibi tıkır tıkır çalıştırın! Ayvayı böyle tüketmek yetiyor, bağırsakları temizliyor. İşte kabızlık sorununu anında çözen doğal ayva tarifi...
Haber Giriş Tarihi: 17.01.2025 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2025 15:49
Kaynak:
Haber Merkezi
Kabızlık sorunu günümüzde en yaygın görülen sindirim sistemi sorunlarından biridir. Bu tür rahatsızlıklar kişinin yaşam kalitesini düşürürken uzmanlardan doğal ilaç tedavisi için önemli bir reçete paylaşıldı. Bağırsakları saat gibi tıkır tıkır çalıştırın! Ayvayı böyle tüketmek yetiyor, bağırsakları temizliyor. Kimse bilmiyor ancak oldukça etkili. Her akşam tüketmeniz yeterli olacak.
BAĞIRSAKLARI SAAT GİBİ TIKIR TIKIR ÇALIŞTIRAN TARİF
Ayva sağlığımız için en faydalı meyvelerden biri olurken, kabızlık üzerinde de mucizevi etkileri ortaya çıktı. Bağırsakların hareket etmesini sağlayan ayva, sindirim sistemine direkt olarak etki eder. Ancak kabızlık için ayvayı, çiğ yememek gerekir.
AYVAYI BÖYLE TÜKETMEK YETİYOR! BAĞIRSAKLARI BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLİYOR
Pişirilerek tüketilen ayva, sindirim sistemi için çok faydalıdır. Klinik araştırmalar, ayvanın sindirim sistemi sorunlarını ve bağırsak tıkanıklığını azaltmak için işlevsel bir meyve olduğunu da kanıtlamıştır. Ayva içerisinde bol miktarda çözünmeyen lif barındırır.
Çözünmeyen lif, sindirim sisteminden geçerken yumuşar, bu da boşaltımı daha rahat ve sık hale getirir. Ayrıca 2016'da yapılan bir çalışmaya göre ayva, toksik bağırsak bakterilerinin varlığını azaltır. Ayvayı suda 5-7 dakika haşladıktan sonra, tüketebilirsiniz.
AYVANIN FAYDALARI NELERDİR?
Sindirim sorunlarına iyi gelir
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Kolesterolü dengeler, kalp sağlığını korur
Hamilelik kaynaklı mide bulantısını azaltır
Saç folikülü sağlığını artırır
Cilt hücrelerinde neden olan hasarı giderir, cildi gençleştirir
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Ayvayı böyle tüketin: Bağırsakları tıkır tıkır çalıştırıyor
Havaların soğumasıyla birlikte mide rahatsızlığı vakaları hızla artışa geçti. Özellikle kabızlık sorunu kişilerin sıklıkla rahatsızlık duyduğu hastalıkların başında gelirken uzmanlardan doğal ilaç tedavisi verdi. Bağırsakları saat gibi tıkır tıkır çalıştırın! Ayvayı böyle tüketmek yetiyor, bağırsakları temizliyor. İşte kabızlık sorununu anında çözen doğal ayva tarifi...
Kabızlık sorunu günümüzde en yaygın görülen sindirim sistemi sorunlarından biridir. Bu tür rahatsızlıklar kişinin yaşam kalitesini düşürürken uzmanlardan doğal ilaç tedavisi için önemli bir reçete paylaşıldı. Bağırsakları saat gibi tıkır tıkır çalıştırın! Ayvayı böyle tüketmek yetiyor, bağırsakları temizliyor. Kimse bilmiyor ancak oldukça etkili. Her akşam tüketmeniz yeterli olacak.
BAĞIRSAKLARI SAAT GİBİ TIKIR TIKIR ÇALIŞTIRAN TARİF
Ayva sağlığımız için en faydalı meyvelerden biri olurken, kabızlık üzerinde de mucizevi etkileri ortaya çıktı. Bağırsakların hareket etmesini sağlayan ayva, sindirim sistemine direkt olarak etki eder. Ancak kabızlık için ayvayı, çiğ yememek gerekir.
AYVAYI BÖYLE TÜKETMEK YETİYOR! BAĞIRSAKLARI BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLİYOR
Pişirilerek tüketilen ayva, sindirim sistemi için çok faydalıdır. Klinik araştırmalar, ayvanın sindirim sistemi sorunlarını ve bağırsak tıkanıklığını azaltmak için işlevsel bir meyve olduğunu da kanıtlamıştır. Ayva içerisinde bol miktarda çözünmeyen lif barındırır.
Çözünmeyen lif, sindirim sisteminden geçerken yumuşar, bu da boşaltımı daha rahat ve sık hale getirir. Ayrıca 2016'da yapılan bir çalışmaya göre ayva, toksik bağırsak bakterilerinin varlığını azaltır. Ayvayı suda 5-7 dakika haşladıktan sonra, tüketebilirsiniz.
AYVANIN FAYDALARI NELERDİR?
Sindirim sorunlarına iyi gelir
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Kolesterolü dengeler, kalp sağlığını korur
Hamilelik kaynaklı mide bulantısını azaltır
Saç folikülü sağlığını artırır
Cilt hücrelerinde neden olan hasarı giderir, cildi gençleştirir
Mide ülseri tedavisinde etkilidir
Yaraların iyileşmesini destekler
Kaynak: Haber Merkezi
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ
BAKMADAN GEÇME...
POPÜLER VİDEOLAR