Hava Durumu

Biorezonans ile birçok problem tedavi edilebilir!

Biorezonans ile birçok problemin tedavi edilebileceğini söyleyen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Topal, biorezonans nedir, hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır, nasıl etki eder tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biorezonans ile birçok problem tedavi edilebilir!

Biorezonans, tamamlayıcı ve destekleyici tıp tedavi yöntemlerinden biridir. Madde, enerjinin bir formudur. Her madde, çevresinde bir elektromanyetik alan yaratır. Elektromanyetik alan kavramını “elektromanyetik ışınım” ya da “foton ışınımı” olarak da söylenebilir. Rezonans terapilerindeki “frekans” kavramı ile aslında bu elektromanyetik ışınımdan-alandan bahsedilmektedir. Rezonans terapi uygulamalarında, maddenin kendisi değil “frekansı” kullanılır.

Doğadaki tüm maddeler gibi insan organizması da farklı elektromanyetik frekanslar yayar. Hücrelerin, dokuların, organların, hepsinin kendine özgün frekansı vardır ve bir arada olarak kişinin genel frekans spekturumunu belirlerler. Patolojik etkenler (virüs, bakteri, parazitler vs.) hücrelerin iletişimini bozar. Biorezonans cihazı kullanılarak patojenlerin önceden tespit edilmiş kendilerine ait titreşim örnekleri taranır ve tespit edilebilir. Hiçbir yan etkisi yoktur. Uygulama tamamen ağrısızdır.

Hangi hastalıkların tedavisinde uygulanır?

Doğru tanı ve doğru frekans aralığıyla başarılı biçimde tedavi edilebilen hastalıklar; besin ve metabolizma düzenlemeleri, obezite, bağırsak rahatsızlıkları, ağrı tedavisi, kilo kontrolü ve zayıflama protokolleri, alerjik hastalıklar, sindirim sistemi hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları, kardiyovasküler hastalıklarının bazıları, otoimmun hastalıklar, cilt hastalıkları, adet düzensizlikleri, hormonal hastalıkların bazıları, migren, bazı nörolojik hastalıklar, romatolojik hastalıklar, psikiyatrik hastalıklara destek, sigara bağımlılığı.

Nasıl etki eder?

Yorgunluk, güçsüzlük, bitkinlik, halsizlik, aşırı uyku veya uykusuzluk, kas/eklem ağrıları, sinirlilik ve iç sıkıntısı tüm bunlara vücudumuzda biriken toksinlerin neden olabilir.

Topraktan, sudan, soluduğumuz havadan, aldığımız gıdalardan bize geçen kimyasal toksik ve zehirleyici maddeler, vücudumuzdaki enfeksiyonlarla mücadele sonrası oluşan ve dışarı atılamayan zararlı atıklar, çevresel kirlilik ile bize ulaşan tarım ilaçları, böcek öldürücüler, hormonlar, petrol ürünü yakıtların atıkları, evlerde kullanılan temizleyiciler, kuru temizleme maddeleri, direncimizin azalmasına, yok olmasına neden olabilirler.

Gıda yoluyla geçen zararlı maddeler bağırsak iç yapımızı bozarak bağırsaklarımızın normal görevini yapamaz hale gelmesine neden olmaktadır. Normalde metabolizmamız ter, idrar, dışkı, solunum ve safra aracılığı ile bedeni toksinlerden arındırmaya çalışır. Ancak vücudumuzda ve çevremizdeki olumsuz faktörlerin giderek artması bu görevini yerine yeterince getirememesine neden olabilir. Ayrıca ruhsal ve fiziksel stresler de toksin etkisi yaparlar.

Biorezonans terapileri ile detoks iyileşmeyi hızlandırabilir

Hormonsal dengesizlikler, sinir sistemi bozuklukları, direnç kaybı, fizyolojik dengesizlikler ve geriye dönüşü olmayan hastalıklar oluşabilir. Öncelikle hücre sağlığını kazanmayı amaçlayan biorezonans terapileri, sağlıklı ve dinç bir yaşam için bedene dışarıdan bilinçli bir şekilde yardım edebilmemizi ve organizmadan toksinlerin atılmasını sağlayabilir.

Biorezonans terapileri ile detoks tedavisi, detaylı anamnez ve kinezyolojik muayeneden sonra başlar. Ortalama 4-6 seanslık terapi programı gerekebilir. Terapiler ile detoks, civa / amalgam dolgular, kurşun, cadmiyum, vücuttan toksik maddeleri temizlemeye yardımcı olarak çeşitli hastalıklarda iyileşmeye destek olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.