Hava Durumu

Canan Karatay açıkladı! Türkiye’nin dört bir yanında satılıyor: Dünyanın en önemli tıbbi…

Sağlıklı beslenme üzerine yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, Türkiye’nin dört bir yanına satılan bu ürünle ilgili de düşüncelerini aktardı. Dünyanın en önemli tıbbi malzemesi olarak nitelendiren Karatay’ın açıklamalarından sonra bu ürünü yemeden duramayacaksınız…

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 09:04
Kaynak: KARAR
Canan Karatay açıkladı! Türkiye’nin dört bir yanında satılıyor: Dünyanın en önemli tıbbi…

Lahana turşusu, Türk mutfağının olmazsa olmaz turşularındandır. Fermente edilen lahana yaprakları ile hazırlanan turşu, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak öne çıkıyor. Genelde kış aylarında tüketilen bu turşu, bağışıklığı güçlendiren etkisiyle dikkat çekiyor.

Sağlık üzerine yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Canan Karatay da, lahana turşusunun sağlık ve şifa dolu bir besin olduğuna dikkat çekti. Öyle ki Karatay’ın açıklamalarının ardından lahana turşusu resmen yok satmaya başladı…

“DÜNYANIN EN ÖNEMLİ TIBBİ MALZEMELERİNDEN BİRİ”

Lahana turşusuyla ilgili açıklama yapan Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı yiyeceklerinden birinin lahana olduğunu vurguladı. Canan Karatay, lahana turşusuyla ilgili şunları söyledi:

"Lahananın turşusu dünyanın en önemli tıbbi malzemelerinden biridir. Kanser olmanızı önler, kalp hastası olmanızı önler, alzheimer olmanızı önler, karaciğerinizin yağını giderir, şekerinizi düzenler"

Kaynak: KARAR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.