Hava Durumu

Genç futbolcudan acı haber!..

Bıçaklı saldırıda ağır yaralanan eski Beşiktaşlı kaleci Servet Dündar yoğun bakımdan çıkamadı, hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 10 gündür yaşam savaşı veren genç kaleci Servet Dündar bugün saat 15:00 sularında yaşamını yitirdi. Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde yatan Dündar için bu sabah uyku testi yapıldı.Testin sonucunda beyin ölümünün gerçekleştiği tespit edildi. Ardından Genç kalecinin yaşamını kaybettiği haberi geldi. Yetkililerden alınan bilgiye göre Dündar saat 15:00 sıralarında yaşamını yitirdi 

GENÇ KALECİNİN BIÇAKLANMASIYLA İLGİLİ EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Zara Ekinli spor kalecisi Servet Dündar'ın hayatını kaybettiği bıçaklı saldırıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, " 28.02.2015 günü saat 20.00 sıralarında Sultangazi İlçesi İsmetpaşa Mahallesinde Servet Dündar'ın E.G. (19) isimli şüpheli tarafından bıçakla yaralanması olayı ile ilgili olarak; Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, olay günü bir restoranda akrabası ile yemek yemeye gelen Servet Dündar ile aralarında kız meselesi yüzünden önceden bir husumet bulunduğu öğrenilen E.G. ve arkadaşları arasında yaşanan arbede sonucunda olayın meydana geldiği anlaşılmış, olaya karıştıkları tespit edilen A.O. (24), S.G. (22), 06.03.2015 tarihinde, E.G. ise 08.03.2015 tarihinde Sultangazi'de yakalanmıştır. Bahse konu olayla ilgili yakalanan E.G. 08.03.2015 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir" denildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.