Hava Durumu

10 gün kalabildi! Nobre Süper Lig'de rekoru zorladı ama kıramadı!

Altay'da Mustafa Denizli'nin ayrılığı sonrası geçici olarak göreve getirilen Mert Nobre ile yolların ayrıldığı açıklandı. Süper Lig'de kısa süren ayrılıklara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bu konuda rekor ise Gençlerbirliği'nde bulunuyor. 2019'da İbrahim Üzülmez ile 1 yıllık sözleşme imzalayan başkent ekibi, 4 saat sonra yolları ayırarak tarihte kırılması zor bir rekora imza atmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2022 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2022 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
10 gün kalabildi! Nobre Süper Lig'de rekoru zorladı ama kıramadı!

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altay'da 3 maç önce Mustafa Denizli'nin yerine teknik direktörlük görevine getirilen Mert Nobre ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı yönetimin bugün 41 yaşındaki teknik adamla bir araya gelerek yolları ayırdığı öğrenildi. Nobre, teknik direktörlük koltuğunda yalnızca 10 gün oturabildi.

NOBRE REKORU ZORLADI

Toplam 10 gün takımın başında kalabilen Mert Nobre, bu süre zarfında; Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe (D) ve İttifak Holding Konyaspor müsabakalarından yenilgiyle ayrıldı.

Teknik patron Mert Nobre, geçen sezon son 5 maçta göreve gelen Mustafa Denizli'nin yardımcı antrenörlüğünü üstleniyordu. Altay yönetimi teknik direktör arayışlarına başladı.

REKOR İBRAHİM ÜZÜLMEZ'E AİT

Türkiye'de en kısa istifa süresi Gençlerbirliği ile anlaşan İbrahim Üzülmez'e ait. 2019 yılında başkent ekibi ile 1 yıllık resmi mukavele imzalayan İbrahim Üzülmez, bu anlaşmanın üstünden 4 saat geçtikten sonra istifa etmişti. İstifa kararının da fikir ayrılıkları olduğu açıklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.