Hava Durumu

Abdullah Avcı, Paşa tanımıyor! İlginç istatistik...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile ilgili Kasımpaşa maçı öncesi bir ayrıntı ortaya çıktı. Avcı, Kasımpaşa maçlarında çok başarılı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2021 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2021 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Abdullah Avcı, Paşa tanımıyor! İlginç istatistik...

Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve GZT Giresunspor galibiyetlerinin ardından sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer Paşa deplasmanında 3 puan alarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup ettiği takım ise Kasımpaşa oldu. Avcı, rakibi karşısında 18 maçta 12 galibiyet elde etti.

Avcı, Trabzonspor ile deplasmanda yenilmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 10 Kasım 2020'de bordo-mavili takımın başına geldi. 311 gündür görevde bulunan deneyimli teknik adam, Karadeniz ekibinin başında dış sahada çıktığı 18 maçta 10 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti.

En çok Kasımpaşı'yı yendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinde ise en çok İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı mağlup etti. Deneyimli teknik adam ligde; Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının başında Kasımpaşa ile karşılaştığı 18 maçta 12 galibiyet elde ederken, 2 kez de berbere kaldı. 4 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.