Hava Durumu

Almanya "Bir başkadır benim memleketim" şarkısıyla inledi!

A Milli Takım, EURO 2024'te ilk maçında Gürcistan ile kozlarını paylaştı. Müthiş bir oyun ortaya koyduğumuz maçı 3-1 kazanarak turnuvaya 3 puanla başladık. Almanya'nın Dortmund kentinde oynanan maç sonrası Signal Iduna Park'ta "Bir başkadır benim memleketim" şarkısı çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2024 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 22:08
Kaynak: MyNet
Almanya "Bir başkadır benim memleketim" şarkısıyla inledi!

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 F Grubu'nda perdeyi Gürcistan maçıyla açtı. Maça müthiş başlayan ay-yıldızlılarımız öne geçmeyi başardı. Sonrasında kalemizde gördüğümüz golle skor 1-1'e gelirken maçın ikinci yarısına da fırtına gibi başladık. Millilerimiz Arda Güler'in muhteşem golüyle 65. dakikasında 2-1 öne geçti. Uzatma dakikalarında Kerem Aktürkoğlu ise skoru belirledi. Gürcistan'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı ve turnuvaya galibiyetle başladı.

MAÇ SONRASI COŞKULU KUTLAMA

Milli takımımızı gurbette yalnız bırakmayan taraftarlar Dortmund'da Gürcistan'a sahayı adeta dar etti.

Maç sonrası Signal Iduna Park'taki taraftarlarımız hep bir ağızdan galibiyeti "Bir başkadır benim memleketim" şarkısıyla kutladı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.