Hava Durumu

Arda Turan, teknik direktör olmak istiyor

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılması beklenen tecrübeli futbolcu Arda Turan, Süper Lig'de başka bir takımın formasını giymeyeceğini belirterek, futbolu bırakması halinde teknik direktör olmak istediğini ve ekibini toplamaya başladığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2022 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2022 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda Turan, teknik direktör olmak istiyor

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren Arda Turan, futbolu bırakmayı ve teknik direktör olmayı planladığını açıkladı.

TV 100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programında gelecek planlaması hakkında konuşan Arda Turan, "Galatasaray'da oynayamayacağıma göre, futbol kariyerimi Katar'da, ABD'de, eşimin ve ailemin rahat edeceği bir yerde sürdürebilirim. Ailemin rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum. Süper Lig'de herhangi bir takımda oynamayı düşünmüyorum. Teknik direktör olmak istiyorum, iyi bir teknik direktör olacağımı düşünüyorum. Ekibimi topluyorum." dedi.

İki sezon önce Barcelona'dan Galatasaray'a dönen Arda Turan, sarı-kırmızılı takımdaki ikinci döneminde 46 maça çıktı, 4 gol atıp 3 de asist üretti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.