Hava Durumu

Barış Alper Yılmaz'a yeni talip çıktı, Galatasaray arayışlara hemen hız verdi

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren Barış Alper Yılmaz'la İngiliz ekipleri yakından ilgileniyor. Ortaya atılan son iddiaya göre, milli futbolcunun Almanya'dan da talibi var.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2025 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2025 12:49
Kaynak: NTV Spor
Barış Alper Yılmaz'a yeni talip çıktı, Galatasaray arayışlara hemen hız verdi

Ara transfer döneminde West Ham United, geçen sezonun başında ise Nottingham Forest'ın ilgi gösterdiği Barış Alper Yılmaz'a bir talip daha çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in satmayı düşünmediklerini ifade ettiği Barış Alper Yılmaz'a teklifler gelmeye devam ediyor.

Son olarak milli futbolcuya Leipzig'in talip olduğu iddia edildi. Alman ekibinin Galatasaray ile pazarlık masasına oturmaya hazırlandığı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz'ın olası satışından 30 milyon euronun üzerinde bir geliri kasasına koymak istiyor.

Galatasaray, bu sezon attığı 14 golle şampiyonluğun mimarlarından biri olan Barış Alper Yılmaz'ın ayrılma ihtimaline karşı kenar forvet arayışlarına hız verdi.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.