Hava Durumu

Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay'a 1'er maç ceza

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcular Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay’a, Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası maçında 'rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle 1'er maç ceza verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2025 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2025 18:37
Kaynak: İHA
Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay'a 1'er maç ceza

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan çeyrek final müsabakasında yaşanan olaylar sebebiyle PFDK'ya sevk edilen Galatasaraylı oyuncuların cezaları açıklandı. Buna göre, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay'a, 1'er resmi müsabakadan men ve 58 bin 500'er TL para cezası verildi.

Ayrıca sarı-kırmızılı kulüp de taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 168 bin TL, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle ise 54 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.