Hava Durumu

Batshuayi tepkisi sonrası Fenerbahçe'den olay hamle!

Mümkün olan en iyi golcüyü almak için forvet transferini sona bırakan Fenerbahçe, Michy Batshuayi’ye istediği an imza attıracak aşamaya getirdi. Ancak Sarı-Lacivertliler, taraftarın eski Beşiktaşlı Batshuayi’ye yoğun tepki göstermesi sonrası iki yıldız golcüyle masaya oturdu ve son teklifini yaptı. İşte olay yaratacak transfer gelişmesinin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2022 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2022 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batshuayi tepkisi sonrası Fenerbahçe'den olay hamle!

Sezon bittiğinde Fenerbahçe’nin en önemli eksiği, kaliteli bir forvet olarak görülüyordu. 11 transfer yapıldı, sezon başladı, Sarı-Lacivertliler’in en önemli eksiği hala kaliteli bir golcü...

BATSHUAYİ'YLE ANLAŞMA TAMAM

Yönetim, geçen sezonu Beşiktaş ’ta kiralık olarak geçiren Michy Batshuayi’yi bedelsiz olarak kiralamak için Chelsea ile anlaştı. Oyuncuyla da el sıkışıldı.

TARAFTAR TEPKİSİ SONRASI İKİ YILDIZA SON TEKLİF

Ancak Sarı-Lacivertliler, Belçikalı forvete imza attırmadan önce iki yıldız için son kez girişimde bulunmak için harekete geçti. Bu kararda, taraftarların Batshuayi ismine büyük tepki göstermesinin etkili olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

YILDIZ İSİMLER TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe'de kurmaylar Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda önemli isimleri kadroya dahil etti. Sarı-lacivertlilerde Lincoln Henrique, Bruma, Willian Arao, Luan Peres, Joao Pedro, Emre Mor, Gustavo Henrique, Joshua King, Tiago Çukur, Ezgjan Alioski ve İrfan Can Eğribayat'la transfer için anlaşma sağlandı. 

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde sözleşmesi sona eren Murat Sağlam, Jose Sosa ve Berke Özer'le yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan Luiz Gustavo ve Mesut Özil'in sözleşmesi feshedildi. Arda Okan Kurtulan, Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Kim Min Jae bonservis bedeliyle başka takımlara transfer oldu.

SIRA FORVETTE

Süper Lig devinde bu hamlelerin ardından tüm gözler forvet transferine çevrildi. Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında ağırlığı forvet transferine veren Fenerbahçe'de iki yıldıza son bir teklif yapıldı.

GOMEZ İÇİN BİR GÖRÜŞME DAHA

Fanatik'in haberine göre; Valencia, Gomez için 12 milyon Euro istiyor. Fenerbahçe Uruguaylı oyuncuyla prensip anlaşmasına varsa da İspanyol ekibiyle bir türlü orta yolu bulamadı. Bu hafta kulüpler arasında bir görüşmenin daha gerçekleşmesi bekleniyor.

NEWCASTLE ARADAN ÇEKİLDİ

Sarı-Lacivertliler’in 8 milyon Euro ve bonustan oluşan teklifini biraz daha artıracağı kaydedildi. Gomez’e ilgi gösteren Newcastle’ın farklı isimlere yönelmesi, oyuncunun Fenerbahçe’ye yönelmesi yönetimin en önemli avantajları.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Maxi Gomez'in Valencia ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Uruguaylı santrforun güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor. Maxi Gomez kariyerinde daha önce Defensor ve Celta Vigo formaları da giydi.

8 GOLE KATKI SAĞLADI

Sarı-lacivertlilerin ilgilendiği oyuncu geçtiğimiz sezon Valencia formasıyla La Liga'da 29 maçta oynadı. Tecrübeli golcü bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Maxi Gomez takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

DEMBELE’NİN KONTRATI BİTİYOR

Moussa Dembele ise Fenerbahçe’nin geçen sezondan beri istediği bir isim. Bu sezon Lyon’u ikna etmek biraz daha kolay. 26 yaşındaki forvet sözleşmesinde son seneye girdi ve Fransız ekibinin yenileme teklifine yanaşmadı.

LACAZETTE SONRASI GÖZDEN ÇIKARILDI

Lacazatte transferi sonrası Lyon, Dembele’yi gözden çıkarttı ve bedelsiz kaptırmamak için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

FRANSIZLAR KAPIYI 15 MİLYON EURODAN AÇTI AMA...

Fransız kapıyı 15 milyon Euro’dan açsa da bu rakamın çok daha düşüğüne ‘evet’ demeleri muhtemel. Fenerbahçe Yönetimi, pazarlıklarla bonservis bedelini makul bir seviyeye çekmeye çalışacak.

34 MAÇTA 24 GOLE DİREKT KATKI SUNDU

Dembele geçen yıl Lyon'da çok parlak bir sezon geçirdi. Tüm kulvarlarda toplam 34 maça çıkan yıldız oyuncu, 20 kez ağları salladı, 4 de gol pası verdi. 26 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.