Hava Durumu

Beşiktaş'ta gençler forma bekliyor!

Beşiktaş’ta alt yapıdan yetişip, A takımına yükselen Semih Kılıçsoy, Demir Ege Tıknaz ile Berkay Vardar, kulübede sıranın kendilerine gelmesini bekliyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in gençlere olan ilgisi de en büyük avantajları olarak görülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'ta gençler forma bekliyor!

Antalyaspor ile oynanan erteleme maçında bu sezon ilk kez resmi olarak Beşiktaş A takımı forması giyen Semih Kılıçsoy’un başarılı futbolu, alt yapıdan yetişen gençleri bir kez daha göz önüne getirdi.

33 dakika sahada kalan Semih, az daha ilk asistini de yapıyordu.

Genç oyuncunun attığı pası öven Teknik Direktör Şenol Güneş de, Semih Kılıçsoy’un bu şekilde kendini hissettirdiğini dile getirmişti. Semih ayrıca U19 takımının da gözdesi durumunda... U19 Gelişim Süper Ligi’nde 17 golle krallık koltuğunda bulunan genç futbolcunun, A takıma yükselmesiyle birlikte çok daha ileri düzeye geleceği ifade ediliyor.

Beşiktaş’ın çok şey beklediği diğer isim ise Demir Ege Tıknaz... Orta sahanın merkezinde, top hakimiyle ön plana çıkan Ege, şanssız bir sakatlık nedeniyle bu sezon çok fazla forma giyemedi. Henüz yeni yeni futbola adapte olmaya çalışan oyuncu da A takımda kendini göstermek için çalışacak.

Valerien İsmael’in gözdeleri arasında yer alan ve ilk 11’de bile maça çıkan Berkay Vardar da, maç kadrolarında yer almasına rağmen henüz Güneş’ten forma şansı elde edemedi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Berkay’ı sadece antrenmanlarda değil, milli takımlardaki maçlarında da izlettirdiği, ancak henüz kadro için yeterli bulmadığı öğrenildi.

Ghezzal haftaya

Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam eden Beşiktaş’ta tedavisi devam eden Ghezzal’in haftaya oynanacak Başakşehir maçına yetişmesi için çaba harcanıyor. Başkent ekibiyle oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı taktik çalışmayla devam eden siyah-beyazlılar, bugünkü antrenmanın ardından kampa girecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.