Hava Durumu

Burak Elmas biletini kesti!

Burak Elmas, Domenec Torrent'le ilgili nihai kararını verdi. Burak Elmas seçime girip kazanması halinde Domenec Torrent ile yolları ayırma kararı aldı. Söz konusu senaryoda 1 yıl daha sözleşmesi bulunan İspanyol teknik adamın 2,1 milyon euroluk tazminatı ödenecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2022 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2022 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Elmas  biletini kesti!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Domenec Torrent'le ilgili kesin kararını verdi. Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün ardından Burak Elmas da Domenec Torrent'le ayrılık kararı aldı. Elmas, aday olması ve kazanması halinde İspanyol teknik adamla yollarını ayıracak.

BURAK ELMAS, DOMENEC TORRENT'İ GÖZDEN ÇIKARDI

Domenec Torrent'i göreve getirmesi konusunda büyük bir hata yaptığını ve bunun bedelini ödemeye hazır olduğunu belirten Burak Elmas, hocanın tazminatını ödeme kararı aldı. Burak Elmas'ın bu kararı yönetimden de destek gördü.

TAZMİNATI 2,1 MİLYON EURO

Burak Elmas'ın seçime girmemesi halinde ise Torrent konusunu yeni yönetime bırakacağı belirtildi. Ancak mevcut iki aday Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk de, Domenec Torrent ile devam etmeyi düşünmediklerini, genel kurul üyelerine aktarmışlardı. 59 yaşındaki teknik adamın, ekibiyle beraber sarı-kırmızılılara önümüzdeki sezon için maliyetinin 2.1 milyon euro olacağı ortaya çıkmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.