Hava Durumu

Burak Kapacak'ın yeni rotası belli oldu!

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri bir türlü istenilen çıkışı gerçekleştiremeyen Burak Kapacak için Karadeniz ekibiyle anlaşma sağlanmak üzere... Sarı-Lacivertli Yönetimin Burak Kapacak'ı 1 yıllığına kiralamayı düşündüğü öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2022 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Kapacak'ın yeni rotası belli oldu!

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri bir türlü istenilen çıkışı gerçekleştiremeyen Burak Kapacak sezon sonu takımdan ayrılıyor.

BURAK KAPACAK SAMSUN YOLCUSU

Fenerbahçe ile Samsunspor'un Burak Kapacak konusunda anlaşma sağladığı ve sezonun bitimiyle birlikte transferin resmiyet kazanacağı belirtildi.

Büyük potansiyel olarak görülen ve Fenerbahçe'nin sezon başında Bursaspor'dan 1.3 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Burak Kapacak da Samsunspor'da oynama fikrine sıcak bakıyor.

Bursaspor altyapısından yetişen ve geçen sezon 7 gol, 7 asistlik performansıyla dikkat çeken 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Süper Lig devlerinin radarına girmişti. Transfer savaşından ise Fenerbahçe galip ayrılmıştı.

Bilindiği gibi genç yıldız Fransız kulübü Bordeaux ile anlaşmış ancak araya son anda Fenerbahçe girdiği için Sarı-Lacivertliler'i tercih etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.