Hava Durumu

Cyle Larin'den transfer açıklaması!

Beşiktaşlı Cyle Larin Guardian'a röportaj vererek geceği ve Dünya Kupası hayaliyle ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cyle Larin'den transfer açıklaması!

Beşiktaşlı Cyle Larin İngiliz Guardian'a verdiği röportajda Beşiktaş'taki geleceği ve Kanada Milli Takımı ile Dünya Kupası'na katılma hayalini anlattı.

Larin sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olması ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Adı Galatasaray'la da anılan Kanadalı yıldız "Sadece bu sezona odaklandım. Umarım bir şampiyonluk daha kazanırız" ifadelerini kullandı.

Larin: "İdolüm Drogba'ydı"

Kanadalı golcü eski Galatasaraylı Didier Drogba'nın idolü olduğunu vurguladığı açıklamasında, "Hokey oynamak pahalıydı ben de iyi olduğumu bildiğim bir oyun olan futbol oynamaya yöneldim. Futbolu çok seviyordum. Didier Drogba idolümdü. MLS'de ona karşı da oynadım ve Chelsea dönemini yakından izladim. Onun dönemindeki Chelsea favorimdi." diye konuştu.

"Kanada'yı göstermek istiyoruz"

Larin Kanada Milli Takımı ile Dünya Kupası'na katılmaya çok yaklaştıklarını belirterek, "Küçükken hep bunun hayalini kurdum. Dünya Kupası'na katılırsak Kanada'nın büyük futbol ülkeleriyle mücadele edebileceğini göstermek istiyorum. Tüm dünya kupalarını ve turnuvaları izledim, onlar benin daha iyi olmamı sağladı"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.