Hava Durumu

Eda Erdem ve Melissa Vargas 'en iyiler' arasına girdi!

2025 Dünya Voleybol Şampiyonası finalinde Türkiye ile İtalya karşılaştı. Filenin Sultanları; tarihimizde ilk kez çıktığımız finalde kupaya uzanamazken, Eda Erdem ve Melissa Vargas ise turnuvanın en iyileri arasında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2025 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2025 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
Eda Erdem ve Melissa Vargas 'en iyiler' arasına girdi!

A Milli Kadın Voleybol takımı, şampiyonluğu son sette kaybetti ve İtalya'ya 3-2 mağlup oldu. Dünya Voleybol Şampiyonası boyunca yüksek tempo gösteren Filenin Sultanları'nda, Eda Erdem ve Melissa Vargas 'en iyiler' arasına girdi.

EDA ERDEM VE MELİSSA VARGAS'A ÖDÜLLER

İtalya'nın şampiyonluğuyla birlikte turnuvanın en iyi oyuncularının da seçildiği süreçte; A Milli Takım kaptanı Eda Erdem, 2025 Dünya Voleybol Şampiyonası'nın ‘En İyi Orta Oyuncusu’ oldu. Ayrıca yıldızlarımızdan Melissa Vargas da yine organizasyondaki ‘En İyi Pasör Çaprazı’ seçildi.

FİNALE ÇIKAN YOLUMUZ!

A Milli Kadın Voleybol Takımı; Dünya Kadınlar Şampiyonası E Grubu'nda İspanya, Bulgaristan ve Kanada'yı devirerek son 16 turuna yükseldi. Akabinde ise Slovenya'yı 3-0 ile geçen milliler, çeyrek finalde de ABD'yi 3-1 mağlup etti ve yarı finalde Japonya karşısında yine 3-1 galip geldi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.