Hava Durumu

Emre Belözoğlu'ndan Kerem'e 3 tavsiye

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Kerem Aktürkoğlu'na tavsiyelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2025 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2025 11:26
Kaynak: TRT Spor
Emre Belözoğlu'ndan Kerem'e 3 tavsiye

Benfica forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferi gündemde. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu.

Futbolculuk döneminde hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'de forma giyen Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kerem Aktürkoğlu'na tavsiyelerde bulundu.

TV100'e konuşan Belözoğlu, ''Kerem'e kendini Fenerbahçe'ye kabul ettirmek için 3 önerim var.'' diyerek şunları söyledi:

“Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer olmak bir oyuncunun yaşayacağı en büyük meydan okumalardan biridir. Öncelikle sevilmemeye alışık olmanız gerekir. Ben Galatasaray ve milli takımdayken çok sevilen bir isimdim. Sevilmemeyi ilk olarak Fenerbahçe’ye geldiğimde tecrübe ettim.

''Her tercih bir vazgeçiştir''

Bu durumu yönetmek için irade ve içsel motivasyon gerekiyor. Ne demek istiyorum? Dışarda seninle ilgili ne söylendiğine takılmayacaksın. O yorumcu beni sevdi, bu yorumcu beni sevmedi diye hiç düşünmeyeceksin. Her türlü baskıyı ve zorluğu normal kabul edeceksin. Her tercih bir vazgeçiştir.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe dönemi

Kerem’in kesinlikle arafta kalmaması gerekir. Çin bedduası vardır, “arada kal” diye.. Arada kalmayacaksın işte. Kerem son yılda büyük çıkış kaydetti; Türkiye’de oynadığı her takıma çift haneli skor katkısı yapar.'' diyen Belözoğlu, Ona kendini Fenerbahçe’ye kabul ettirmek için 3 önerim var.'' sözlerini kullandı.

1) Büyük bir karar aldığının bilincinde olsun ve sahada, saha dışında her an meydan okumaya hazır olsun.

2) Fenerbahçe camiasının en büyük özelliği forması için terini sonuna kadar akıtan herkese sahip çıkmasıdır. Mücadele etsin, gerisi kendiliğinden gelir.

3) Bizim zamanımızda farklıydı ama uzun süren şampiyonluk hasreti, Fenerbahçe’deki profilleri değiştirdi, rating ve takipçi kovalayan tüm yorumcular oyunculara çullanmayı marifet sanıyor artık. Kerem bunlara da kulak asmayacak.

Emre Belözoğlu ''Ne kadar çabuk işini yapıp, aidiyet sergilerse o kadar çabuk kabul görür.. Galatasaray’ı geride bırakacak, Fenerbahçe’ye sarılacak.'' dedi.

Kaynak: TRT Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.