Hava Durumu

Eski Süper Lig golcüsü Galatasaray'a mı geliyor?

Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmek isteyen Galatasaray, Kazımcan ve Abdülkerim Bardakcı transferleriyle sezonu açtı. Sarı-kırmızılıların forvete takviye yapması beklenirken eski Süper Lig golcüsünün menajeri Aslan'ın kapısını çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2022 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2022 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski Süper Lig golcüsü Galatasaray'a mı geliyor?

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, savunma, orta saha ve forvet hattına yapacağı transferler için çalışmalarını hızlandırırken menajerler aracılığıyla Sarı-Kırmızılı kulübe bir çok isim öneriliyor.

‘7 EYLÜL’Ü BEKLEMEYECEĞİZ’

Önceliklerinin orta saha olduğunu dile getiren Okan Buruk, “Elimizde değerli oyuncular var. Hücumda da bizim için opsiyon olacak, kiralıktan dönen önemli oyuncular var. Yunus gibi, Emre Akbaba gibi ön bölgede bize direkt katkı sağlayabilecek isimler var. Transfer 7 Eylül’e kadar devam ediyor. O zamanı beklemeyeceğiz, kadromuzu bir an önce oluşturmak istiyoruz. Her zaman fırsat transferleri de önümüze gelecek. Orada da yine değişik adımlar atabiliriz. Yönetimimiz bizim işimizi kolaylaştıracak, takıma katkı sağlayacak ve mutlu edecek transferler için yoğun bir şekilde çalışıyor” dedi.

DENAYER’İN MENAJERİ GELDİ

Galatasaray, Belçikalı Jason Denayer’i kadrosuna katmak için harekete geçti. İlk olarak 3 milyon euro ve 4 senelik kontrat isteyen futbolcu, ayrıca 2 milyon euro da imza parası talebinde bulunmuştu. İstanbul’a gelen Denayer’in menajeri Jesse de Preter’le masaya oturan sarı-kırmızılılar bu rakamı yarıya çekmek istiyor.

MİLLİLER PAZARTESİ KATILACAK

Milli takımlara gittikleri için ekstra izinli olan Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Mustafa Muhammed, Alexandru Cicaldau, Victor Nelsson ve Barış Alper Yılmaz, 4 Temmuz Pazartesi günü yeni sezon çalışmalarına başlayacak. Yeni transfer Kazımcan Karataş'ın da Ümit Milli Takım'a gittiği için 4 Temmuz'a kadar izinli olduğu bildirildi.

EKUBAN ÖNERİLDİ

Takvim'in haberine göre eski Trabzonsporlu Caleb Ekuban'ın kulübü Genoa futbolcuyla yollarını ayırmak istiyor. Genoa gelecek sezon Serie B'de oynayacağı için bazı oyuncularla yolları ayırıp maaş yükünden kurtulmayı planlıyor.

OKAN BURUK KARAR VERECEK

Ganalı forvetin menajeri, oyuncusunu Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'e sundu. Ergün, durumu Okan Buruk'a iletti. Buruk'un bu teklife vereceği cevaba göre transfer şekillenecek.

TRABZONSPOR İLE İZ BIRAKMIŞTI

Ekuban, Trabzonspor formasıyla ortaya koyduğu performansla büyük iz bırakmıştı. İtalya kariyerinde bir türlü istikrarı yakalayamayan Ekuban, tekrar Süper Lig'e dönmek istiyor ve bunun için de menajerine talimat verdi.

Caleb Ekuban, Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 83 karşılaşmada forma giyerken 20 gol ve 12 asiste imza attı. Ekuban, santfor bölgesi dışında forvet arkası, sağ ve sol kanat da görev alabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.