Hava Durumu

EURO 2024'te olmayacak yıldızlar

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) başlamasına yaklaşık 2.5 ay kaldı. Futbolseverler, kıtanın gözde oyuncularını milli takım formalarıyla izlemek için sabırsızlanıyor. Ancak bazı yıldızlar, çeşitli nedenlerle turnuvada yer almayacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 13:15
Kaynak: TRT Spor
EURO 2024'te olmayacak yıldızlar

Avrupa'nın en büyüğünü belirleyecek EURO 2024 için geri sayıma geçildi. Kupa, tüm sporcuların hayallerini süslerken, bazı yıldızlar bu turnuvada boy gösteremeyecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sahaya çıkamayacak en değerli oyuncu şüphesiz Erling Haaland. Manchester City'nin süperstarı, ülkesi Norveç şampiyona vizesi alamadığı için kupayı uzaktan takip edecek.

Bir diğer Norveçli Martin Odegaard da Almanya'da sahaya çıkamayacak. Futbolseverler, yaz aylarında Arsenalli oyuncuyu izleyemeyecek.

Dev kupayı daha önce 3 kez kazanan İspanya, Avrupa Şampiyonası'na iki önemli oyuncusundan yoksun gidecek.

Kasım ayında oynanan Gürcistan maçında sakatlanarak sezonu kapatan Gavi, Almanya'da yer alamayacak. Bu sezon Real Sociedad formasıyla harika bir performans gösteren Brais Mendez de ayak kırığı sebebiyle kadroda olmayacak.

Futbolseverler, eleme grubundan çıkamayan İsveçli yıldızları da Almanya'da göremeyecek. Newcastle Unitedlı Alexander Isak, Tottenhamlı Dejan Kulusevski ve Sportingli Viktor Györkeres turnuvayı ya tribünden ya da beyaz camdan izleyecek..

Belçika Milli Takımı da kupa öncesi sakatlıklardan şikayetçi. Tecrübeli kaleci Thibaut Courtois ve Chelseali Romeo Lavia sakatlıkları sebebiyle milli takıma alınmayacak.

İtalyan yıldız Sandro Tonali de hakkındaki bahis soruşturması sebebiyle kupanın uzağında kalacak.

Kaynak: TRT Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.