Hava Durumu

Fenerbahçe Beko'da Jasikevicius, Olympiakos yenilgisinin ardından konuştu!

EuroLeauge'de Final Four heyecanı yaşanıyor. Yunanistan'da düzenlenen organizasyonun yarı finalinde Olympiakos'a 79-61'lik skorla kaybeden ve finale yükselme şansını kaçıran Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu. Kendi oyunlarını ortaya koyamadıklarını vurgulayan Jasikevicius, "Normal performansımızın altında kaldık. Felaket bir oyun ortaya koyduk" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2026 21:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2026 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe Beko'da Jasikevicius, Olympiakos yenilgisinin ardından konuştu!

EuroLeauge'de Final Four heyecanı yaşanıyor. Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen Final Four organizasyonunda ilk yarı final maçında Yunanistan ekibi Olympiakos ile temsilcimiz Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Olympiakos, karşılaşmayı 79-61'lik skorla kazanarak EuroLeague'de finale yükselirken Fenerbahçe Beko organizasyona Final Four'da veda etti.

EuroLeague'e Final Four yarı finalinde veda eden Fenerbahçe Beko'da Litvanyalı başantrenör Sarunas Jasikevicius, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galibiyet dolayısıyla Olympiakos'u tebrik eden Jasikevicius, "Daha iyi olan taraf onlardı. Tam kadro olarak sezonun belki de en kötü maçını oynadık. Böyle zor bir duruma düştüğümüzü görmek acı vericiydi. Çeyrek başları bizim için çok ağır oldu. İlk yumruğu atmanın ne kadar önemli olduğunu gördük. Her 3 çeyreğin başında da nakavt olduk. Maça tutunmaya çalıştığımızda her anda bunun mümkün olmadığını gördük. Biraz hayat belirtisi gösterdiğimiz zamanlarda bunu elimizden aldılar. Güzel bir akşam değildi." ifadelerini kullandı.

"FELAKET BİR OYUN ORTAYA KOYDUK"

Kendi oyunlarını ortaya koyamadıklarını vurgulayan Sarunas Jasikevicius, "Bu bizim basketbolumuz değildi. Oyunun büyük bölümünde savunmadan memnuniyet duyduğumu söyleyebilirim ama hücumda çok kötüydük. Biraz daha sabırlı olmamız lazımdı. Olympiakos iyi oynadı. Biz çok kötüydük. Üç sayılık basketlere hemen yönelmemiz biraz sıkıntı yarattı. Onlar sabırlı davrandı. Normal performansımızın altında kaldık. Felaket bir oyun ortaya koyduk. Üç defa geri dönmeye çalıştık ama hepsinde pes ettik. Ancak olmadı." diye görüş belirtti.

"FENERBAHÇE TARAFTARI İÇİN CANIM SIKILDI"

Birçok Fenerbahçe taraftarının bilet almasına rağmen salona girememesini eleştiren Litvanyalı başantrenör, "EuroLeague açısından çok üzücü bir durum. Bu gerçekten biraz üzüntü verici. Fenerbahçe taraftarı için canım sıkıldı. Çoğu taraftar dışarıda kaldı. Salona giremedi. Bu, EuroLeague açısından çok nahoş oldu." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.