Hava Durumu

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'i sallayan yıldızı bitiriyor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılarak üst üste 3. kez kazanmıştı. Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı - lacivertliler, Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katmıştı. Hücum hattına da bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fabio Borini transferinde sona yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2023 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'i sallayan yıldızı bitiriyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 1-0 geriye düşmesine rağmen 5-1 mağlup ederek üst üste 3. galibitetini aldı. Puanını 44'e yükselten sarı - lacivertliler, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde takibini sürdürmüştü.

FENERBAHÇE'NİN 3. TRANSFERİ

Ara transfer dönemini Adana Demirspor'dan Samet Akaydin ve Parma'dan Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katarak açan Fenerbahçe, bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor.

KOLLAR SIVANMIŞTI

Teknik direktör Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden sarı - lacivertli yönetim, hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvamıştı.

ANLAŞMA TAMAMLANIYOR

Beyaz TV'nin haberine göre; Fenerbahçe, Karagümrük formasıyla Süper Lig'e damga vuran ve Beşiktaş'ın da listesinde yer alan Fabio Borini transferini bitirmek üzere.

'SALI GÜNÜ KULÜP BİNASINDA'

Haberde İtalyan futbolcunun 31 Ocak Salı günü kulüp binasına gelerek son prosedürleri tamamlayacağı ve imzayı atacağı kaydedildi.

Bu sezon Karagümrük ile 19 resmi maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, 13 gol - 7 asistlik bir performans sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.