Hava Durumu

Fenerbahçe'den Ederson kararı!

Çaykur Rizespor maçında yaptığı hatayla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ederson'da flaş bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan'dan talibi olan Ederson için Fenerbahçe'den karar çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2026 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2026 11:01
Kaynak: NTV Spor
Fenerbahçe'den Ederson kararı!

Süper Lig'de 90+8'de yediği golle Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de kaleci Ederson'un yaptığı hata konuşuluyor.

Golde kaleyi boşaltan ancak İsmail Yüksek'e çarparak pozisyonunu kaybeden tecrübeli eldiven, yaşanan kayıp sonrası hedef haline geldi.

EDERSON İÇİN AL-HİLAL İDDİASI

Birçok taraftar ve futbol otoritesinin yoğun eleştirilerine maruz kalan Ederson için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sözcü'ye göre Fenerbahçe'de gözden düşen Brezilyalı file bekçisine Al-Hilal talip.

FENERBAHÇE'NİN TALEBİ 15-20 MİLYON EURO

Suudi Arabistan ekibinin transfer etmek istediği Ederson'un Fenerbahçe'den ayrılığının yakın olduğu haber detayında yer aldı. Öte yandan sarı-lacivertlilerin deneyimli eldiven için 15-20 milyon euro arasında bir bonservis talep ettiği aktarıldı.

Söz konusu rakamın gelmesi halinde Fenerbahçe'nin teklifi kabul edip Ederson ile vedalaşacağı belirtildi.

Brezilyalı kalecinin Fenerbahçe ile 2+1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.