Hava Durumu

Fenerbahçe'den Jorge Jesus'tan hakeme tepki!

Fenerbahçe'den Jorge Jesus'tan hakeme tepki! Yaptığı hamle golü getirdi

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2022 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2022 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'den Jorge Jesus'tan hakeme tepki!

Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Katar Ligi ekiplerinden Al-Shamal ile Can Bartu Tesislerinde karşılaştı. Müsabakayı Fenerbahçe 4-2 kazandı.

Fenerbahçe, ilk yarıyı Armindo Bruma'nın 10. dakikadaki golüyle 1-0 önde kapattı.

Al-Shamal, 54. dakikada Amjad Attwan ile eşitliği sağladı. Enner Valencia 60, Mergim Berisha ise 66. dakikada frikik golüyle skoru bir anda 3-1'e getirdi. Konuk ekip, 75. dakikada Sayed Ahmed Mohammed'in golüyle farkı 1'e indirdi. Serdar Dursun, 88. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi.

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Shkupi ile 2-2 berabere kalırken, Tirana'yı ise 4-0 mağlup etmişti.

Sarı-lacivertliler bir sonraki hazırlık maçını 2 Temmuz Cumartesi TSİ 19.30'da Partizan ile oynayacak

BRUMA SİFTAH YAPTI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruma, Al-Shamal maçında hem takımının hem de kendisinin ilk golünü kaydetti. Mücadelede çok istekli olan ve pozisyonlara giren Mergim Berisha ise Shkupi mücadelesi sonrası bir kez daha ağları sarstı. Öte yandan golcü isim 52. dakikada kaleciyi geçmesine rağmen şutu auta gitti.

ALTAY BAYINDIR'DAN HATA

Fenerbahçe kalesini koruyan Altay Bayındır mücadelenin 22. dakikasında kritik bir hata yaptı. Sarı-lacivertli takımın 1-0 üstün olduğu sırada kalesinde müdahale için fırlayan Altay ceza sahası dışında topa elle dokundu. Mücadelenin hakemi Altay'a sarı kart gösterdi.

JESUS'TAN 4 FORVET HAMLESİ GOLÜ GETİRDİ

Dakikalar 58'i gösterdiğinde Fenerbahçe sahada 4 forvetle yer aldı. Jorge Jesus; Serdar Dursun, Berisha, Valencia ve Rossi'yi aynı anda oynattı. Bu hamlenin ardından sarı-lacivertliler 60 dakikada Rossi'nin asistinde Valencia ile tekrar öne geçti.

HAKEME TEPKİ GÖSTERDİ

Müsabakada yaşanan sertlik dikkat çekti. Hazırlık maçı olmasına rağmen art fauller nedeniyle iki takım oyuncuları arasında sık sık tartışma yaşandı. Sarı-lacivertli teknik adam Jorge Jesus ilk yarıdaki bir pozisyon sonrası hakemle diyaloğa girdi. O anlar kameralara yansırken Jesus'un tepki gösterdiği görüntü sarı-lacivertli taraftarlar arasında beğeni topladı.

EMRE MOR TAKİP ETTİ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Mor, Al Shamal ile oynanan hazırlık maçını takip etti. Sarı lacivertli kulüp, gece yarısı yaptığı açıklamayla hem Emre Mor hem de Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurmuştu.

SHKUPİ İLE BERABERE KALDI

Fenerbahçe, Jorge Jesus önderliğinde ilk hazırlık maçını Kuzey Makedonya şampiyonu FC Shkupi ile yaptı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

FENERBAHÇE TİRAN'A GOL YAĞDIRDI

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki ikinci hazırlık maçında Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Arnavutluk takımı KF Tirana ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler müsabakayı 4-0 kazandı.

AVUSTURYA'YA GİDECEK

Fenerbahçe, ikinci etap çalışmaları için 1-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında Avusturya'nın Graz şehri yakınlarında Bad Radkersburg bölgesinde kampa girecek.

AVUSTURYA'DA İKİ HAZIRLIK MAÇI

Sarı-lacivertliler kamp sürecinde iki hazırlık maçı yapacak. Kanarya, 2 Temmuz Cumartesi günü yerel saat ile 18.30'da Sırbistan ekibi FK Partizan ile; 6 Temmuz Çarşamba günü 18.30'da Macaristan temsilcisi Mol Fehervar ile karşı karşıya gelecek. İki karşılaşma da Graz kentindeki Merkür Arena'da oynanacak.

KAMP DÖNÜŞÜ HULL CİTY İLE MAÇ

7 Temmuz'da Avusturya hazırlık kampını tamamlayacak olan Fenerbahçe, Türkiye'ye dönecek ve hazırlıklarına devam edecek. Burada da hazırlık maçlarına devam edecek olan Fenerbahçe'nin 10 Temmuz'da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile maç yapacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.