Hava Durumu

Galatasaray'da Sacha Boey harekâtı

Ocak ayında savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Sacha Boey için yeniden düğmeye basacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2025 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2025 18:42
Kaynak: Sabah
Galatasaray'da Sacha Boey harekâtı

Sabah'ta yer alan habere göre; Devre arası transfer dönemi için transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da sağ bek konusunda Sacha Boey ismi ilk sıraya yerleşti. Ocak ayında savunma hattına takviye yapmayı düşünen sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki Fransız futbolcuyu geri getirmeyi amaçlıyor.

Galatasaray'ın Sacha Boey ile ocak ayında Bayern Münih ile resmi temasları kurması öne sürüldü.

Galatasaray'ın sağ beke takviye yapmasındaki düşüncesi hem rotasyonu güçlendirmek hem de Wilfried Singo'nun olası bir İngiltere'ye transferinde sıkıntı yaşamamak olduğu belirtildi.

Öte yandan Galatasaray'ın Sacha Boey transferinde satın alma opsiyonu kiralama teklifi yapabileceği iddia edildi.

2023-2024 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan Bayern Münih'e giden Sacha Boey, rekor bir transfere imza atmıştı. Alman devi Bayern, Boey için Galatasaray'a tam 30 milyon Euro bonservis ödemiş ve o dönem için Süper Lig'de rekor kırılmıştı.

Sacha Boey, Ocak 2024'ten beri forma giydiği Bayern Münih'te toplamda 37 resmi maça çıkarken 1 gol ve 5 asist kaydetti. 25 yaşındaki futbolcu burada olduğu süre boyunca 1 Bundesliga şampiyonluğu ve 1 Almanya Süper Kupası zaferi yaşadı.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.