Hava Durumu

Gattuso'dan Fenerbahçe'ye Maxi Gomez müjdesi

Fenerbahçe'nin Valencia'dan istediği Maxi Gomez transferinde; İspanyol kulübünün İtalyan teknik direktörü Gennaro Gattuso'nun tutumu da ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gattuso'dan Fenerbahçe'ye Maxi Gomez müjdesi

SuperDeporte'de yer alan habere göre; La Liga'nın harcama limiti sınırında olan Valencia, Fenerbahçe'ye Maxi Gomez'i mümkün olan en yüksek fiyattan satarak limit açmayı planlıyor. Gattuso'nun bonservisi elinde olan 35 yaşındaki Uruguaylı golcü Edinson Cavani'yi ikna ettiği ancak transferin bitimine 15 gün kala elini çabuk tutması gerektiği de vurgulandı.

Maxi Gomez'in Fenerbahçe'ye satışı durumunda Juventus'tan Arthur Melo'yu da kiralayacak olan Valencia, sürecin uzaması nedeniyle bu transfere de nokta koyamıyor.

Gattuso ise kulüpten çabuk davranmasını istediği ve transferleri bir an önce kadroya dahil etmeyi istediğinin altı çizildi. Gattuso'nun kulübe imza atar atmaz İtalya'dan tanıdığı Lucas Torreira, Dries Mertens, Diego Demme ve Matteo Politano'yu da kulübe getirmek için ikna ettiği ancak La Liga harcama limitleri yüzünden bu transferlerin kaçırıldığı; bu durumun Cavani için de tekrar etmesini istemediği bilgisi verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.