Hava Durumu

Göztepe saniye düşünmeden kararı verdi!

Sinclair Armstrong'un ardından Brezilyalı forvet Andre Henrique ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe'de golcü sayısı 7'ye yükseldi. 2 yeni transferin ardından takımdan kimlerin ayrılacağı merak konusu olurken Lille'in Juan için yaptığı 15 milyon euroluk teklife İzmir ekibinden cevap geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2026 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2026 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
Göztepe saniye düşünmeden kararı verdi!

İrlandalı golcü Sinclair Armstrong'un ardından Brezilyalı forvet Andre Henrique ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Süper Lig ekibi Göztepe'de hücum bolluğu yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda Armstrong ve Henrique'nin resmen takıma dahil olmasının ardından golcü sayısı 7'ye yükseldi.

Geride kalan sezonlarda hücum bölgesinde alternatif üretmekte zorlanan Göztepe, bu sene başında forvet bereketi yaşadı. İki yeni transferin yanı sıra Göztepe'de Juan, Janderson, Guilherme Luiz, Jeferson (Jeh) ve Sabra mevcut kadroda yer alan isimler oldu.

Forvet takviyelerini kısa süre içerisinde tamamlayan Göztepe'de özellikle Juan'ın satışı gündeme geldi. Fransız ekibi Lille'in 15 milyon euro teklif ettiği Juan için yönetimin beklemede olduğu, Sambacı'nın ilerleyen günlerde yüksek bir bedelle satılacağı kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.