Hava Durumu

Igor Tudor imzayı atıyor

Geçtiğimiz sezon Serie A ekibi Hellas Verona'yı çalıştıran 44 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor Türkiye'deki tatilini yarıda kesip imza için yola çıktı

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2022 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2022 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Igor Tudor imzayı atıyor

Türkiye'de daha önce Karabükspor ve Galatasaray'da teknik direktörlük görevi yapan, son olarak geçtiğimiz sezon Serie A ekibi Hellas Verona'yı çalıştıran 44 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu.

VERONA'YA VEDA ETMİŞTİ

Süper Lig'de 2016-2017 yılları arasında Karabükspor ve Galatasaray'da görev alan, Türkiye kariyerinden sonra Udinese, Hajduk Split ve son olarak Hellas Verona'yı çalıştıran Igor Tudor geçtiğimiz ay kulübünden ayrılmıştı

BÜYÜKLERE KÖK SÖKTÜRDÜ

Igor Tudor yönetimindeki Hellas Verona, Milan'a yenilse de ligin diğer büyüklerine karşı önemli sonuçlar elde etti. Roma'yı 3-2, Lazio'yu 4-1, Juventus'u ise 2-1 mağlup etti. Lider Napoli ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar.

LİGİ 9. BİTİRDİ

Hellas Verona ile geçtiğimiz sezon 36 karşılaşmaya çıkan 44 yaşındaki teknik adam, 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti. Tudor'un takımı sezonu 9. sırada tamamladı.

GALATASARAY İLE ADI GEÇTİ

Galatasaray'da yapılan seçim öncesi teknik direktör adayları arasında Igor Tudor'un ismi sıkça gündeme geldi. İtalyan basınında çeşitli iddialar gündeme gelse de sarı-kırmızılılar Torrent'in vedası sonrası Okan Buruk'u takımın başına getirdi.

MARSİLYA TUDOR İLE ANLAŞTI

Fransa Ligue 1'de sezonu 5. sırada bitiren Marsilya, Arjantinli teknik direktör Jorge Sampaoli ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hocasını buldu. Fransız temsilcisi Igor Tudor ile anlaşmaya vardı.

MARMARİS'TEN İMZA İÇİN FRANSA'YA GİTTİ

NTV Spor'da yer alan habere göre, Tatilini Marmaris'te geçiren Tudor resmi sözleşmeyi imzalamak için Fransa'ya gitti. Hırvat teknik adamın Marsilya ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.