Hava Durumu

Lionel Messi'ye büyük şok!

Uzun yıllar Barcelona'da forma giyen geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde takımdan ayrılma kararı alan Lionel Messi, PSG'ye imza atmıştı. PSG'de beklenen formu bir türlü yakalamayan Arjantin'li yıldız bir şok daha yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2022 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2022 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lionel Messi'ye büyük şok!

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Arjantinli Lionel Messi yıllar sonrası hayatının şokunu yaşadı. Geçtiğimiz yıl transfer sezonun en çok konuşulan ismi olan Messi 20 yıl boyunca formasını giydiği Barcelona'dan ayrılma kararı almıştı.

Sözleşmesi biten ve bir süre nereye imza atacağı merak konusu olan yıldız, Fransız devi PSG ile anlaşma sağladı. PSG'ye imza atmadan önce Barcelona'dan ayrılan Messi, düzenlenen basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamamıştı.

LİSTEDE YOK

Yılın futbolcusuna verilen France Football Dergisi'nin prestijli ödülü Ballon d'Or için adaylar açıklandı. Dünya yıldızlarının yer aldığı 30 kişilik listede, bu ödülü 7 kez kazanmayı başaran Lionel Messi'nin bulunmaması dikkatleri çekti.

RONALDO LİSTEDE

Yine geçtiğimiz sezon Juventus'tan ayrılma kararı alıp, Manchester United'a imza atan Cristiano Ronaldo ise 2004'ten beri her sezon Ballon d'Or'un son 30 kişilik aday listesinde yer aldmayı başardı.

Fransız devi PSG'ye transferi dünyada büyük ses getirirken geçtiğimiz sezon Lionel Messi, Barça'da sükse yaratan performansını bir türlü sergileyemedi. Fransa Ligue 1'de PSG şampiyon olurken, Şampiyonlar Ligi'nde yine hayal kırıklığı yaşamışlardı.

2022 Ballon d'Or adayları şu şekilde:

Thibaut Courtois, Vinicius Junior, Casemiro, Karim Benzema, Luka Modric, Antonio Rüdiger (Real Madrid), Rafael Leao, Mike Maignan (Milan), Heung-Min Son, Harry Kane (Tottenham), Christopher Nkunku (Leipzig), Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Luis Diaz, Fabinho, Darwin Nunez, Virgil van Dijk (Liverpool), Joshua Kimmich, Sadio Mane (Bayern Münih), Bernardo Silva, Riyad Mahrez, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Joao Cancelo, Erling Haaland (Manchester City), Robert Lewandowski (Barcelona), Sebastien Haller (Borussia Dortmund), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Dusan Vlahovic (Juventus), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain)

Ballon d'Or 2022 ödül töreni 17 Ekim 2022'de Paris'te bulunan Theatre du Chatelet'de gerçekleşecek ve ödülleri kazananlar açıklanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.