Hava Durumu

Messi ve Ronaldo'nun yarışı sosyal medyaya taşındı!

Dünya futbolunun iki büyük yıldızı Ronaldo ve Lionel Messi yeşil sahalardan sonra sosyal medyada da düelloya başladı. Instagram'da takipçi ve beğeni rekorlarıyla iki isim öne çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2021 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2021 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Messi ve Ronaldo'nun yarışı sosyal medyaya taşındı!

Dünya futboluna damga vuran iki büyük yıldız Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi şimdi de sosyal medyada yarışıyor. Yeşil sahalarda yaklaşık 15 senedir yarışan ikili artık Instagram'da da birbirlerine rakip oldu.
Özellikle bu yaz döneminde Ronaldo, Portekiz formasıyla EURO 2020'de rekorlar kırarken, Messi de Arjantin ile Copa America şampiyonluğu kazandı.

Haziran-Temmuz dönemlerinde sık sık gündeme gelen ikili bir anda Instagram'da fenomenleşti. EURO 2020 tarihinin en golcü oyuncusu olan Portekiz kaptanı Ronaldo, bir anda Instagram'da 315 milyon takipçiye ulaştı ve böylece platform tarihinin en fazla takipçiye sahip insanı oldu.

Messi ise kaptan olarak Arjantin Milli Takımı ile ilk büyük kupasını Copa America ile kazandı. Messi'nin Instagram'da kupa ile paylaştığı pozu tam 21 milyon beğeni aldı. Messi'nin şampiyonluk videosu da 26.5 milyon kez izlendi. Bu sayılar da Instagram tarihinde en fazla beğenilen ve izlenilen paylaşımlar olarak kayıtlara geçti. Ronaldo'nun arabasıyla yaptığı son paylaşım da 11.7 milyon beğeni topladı.

Sahalarda golleri ve kupalarıyla yarışan ikili bir anda takipçi ve beğeni sayısında da rekorlara doğru koştu. Messi şu anda 233 milyon takipçiye sahipken, Ronaldo'nun 315 milyon takipçisi bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.