Hava Durumu

Mesut Özil'den Bukayo Saka'ya destek

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil, Arsenal'den eski takım arkadaşı Saka'ya destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Özil'den Bukayo Saka'ya destek

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil, Arsenal'den eski takım arkadaşı olan Bukayo Saka'nın EURO 2020 finalinde kaçırdığı penaltı sonrası uğradığı ırkçı saldırılar hakkında konuştu. Sky Sports News'e açıklamalarda bulunan Mesut Özil, Saka'ya destek verdi.

"PENALTI KAÇIRMANIN NASIL BİR HİS OLDUĞUNU BİLİYORUM"

"Bir final maçında, son penaltıyı atmak için genç bir oyuncu olarak bütün bir ulusun sorumluluğunu üstlenmek büyük saygıyı hak ediyor. Pek çok oyuncu buna cesaret bile edemez. Penaltı kaçırmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum. Bukayo için çok şey hissettim. Onu çok iyi anlıyorum."

"BUKAYO ÇOK YETENEKLİ VE ALÇAKGÖNÜLLÜ BİR GENÇ"

"Farklı geçmişlere ve ten rengine sahip insanları kaybettiklerinde ırksal olarak istismar eden ve günah keçisi ilan eden insanlar her zaman olacaktır. Maalesef toplumda her zaman ırksal olarak hakaret ve tehditler eden küçük insanlar olacaktır. Oyuncuları güçlü tutan olumlu mesajlara daha fazla odaklanmalıyız. Bukayo genç ve mütevazı bir futbolcu. Onu, hayalleri için çok çalışan ve bunu gerçekleştirmek için elinden gelen her şeyi yapan kararlı bir genç olarak tanıdım. Pek çok futbolcunun sahip olmadığı yeteneklere sahip. Her zaman bu şekilde alçakgönüllü olarak kalırsa, önünde harika bir geleceği olacağına inanıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.