Hava Durumu

PSV - Galatasaray maçı sonrası acı gerçek

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Uğur Meleke, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında PSV'ye 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmasını değerlendirdi ve acı gerçeği açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PSV - Galatasaray maçı sonrası acı gerçek

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda PSV Eindhoven'a 5-1 mağlup oldu ve tur umutlarını İstanbul'da oynanacak rövanş mücadelesine bıraktı.

Philips Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan PSV, Muslera'nın hatasında Eran Zahavi'nin 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Müsabakanın 35. dakikasında orta saha Emre Kılınç'ın kaptırdığı topta hızlı çıkan Hollanda ekibi, yine Eran Zahavi'nin kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı.

Bu golden 7 dakika sonra Galatasaray'da Emre Kılınç, sol kanattan gelen ortaya iyi bir kafa vuruşu yaptı ve farkı 1'e indirdi: 2-1. Karşılaşmanın ilk devresinde başka gol sesi çıkmadı ve ekipler soyunma odasına PSV'nin 2-1 üstünlüğü ile girdi.

Maçın ikinci yarısına yine etkili başlayan taraf PSV olurken 52. dakika Mario Götze'nin attığı golle skor 3-1'e geldi. Sahneye bir kez daha çıkan Eran Zahavi, 84. dakikada kaydettiği golle hat-trick yaparak skoru 4-1'e getirdi. Karşılaşmada son sözü Mario Götze söyledi ve 88'de skoru 5-1 yaparak takımına galibiyeti getirdi.

Rövanş karşılaşması, 28 Temmuz Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.