Hava Durumu

Real Madrid - Cadiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maç ne zaman, şifresiz mi? (Arda Güler oynayacak mı)

La Liga’da heyecan Real Madrid- Cadiz maçıyla devam edecek. Ancelotti’nin açıklamalarının ardından gözler Arda Güler’e çevrildi. Real Madrid’in sahaya çıkacağı mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve saat belli oldu. Ancelotti, Arda Güler’in sahaya ilk 11’de çıkacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 10:35
Kaynak: NTV Spor
Real Madrid - Cadiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maç ne zaman, şifresiz mi? (Arda Güler oynayacak mı)

Devler Ligi’nde Bayern Münih’i konuk edecek eflatun-beyazlıların rotasyonlu kadroyla sahada olması bekleniyor. Real Madrid ligde oynadığı son 5 karşılaşmayı kazanırken Cadiz ise düşme hattından uzaklaşmak için deplasmandan puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Peki Real Madrid - Cadiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Real Madrid - Cadiz maçı ne zaman, şifresiz mi? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

A Milli Takım’ın genç yıldızı Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid 34. hafta öncesinde ligde en yakın takipçisi Barcelona’ya 11 puan fark attı. Sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala şampiyonluğun en önemli adayı olan eflatun-beyazlılar, hem La Liga’da hem de Şampiyonlar Ligi’nde kupanın sahibi olmak istiyor. Ligin en fazla gol atan takımı olan Real Madrid rakip fileleri 71 kez sarsarken kalesinde ise sadece 22 gol gördü. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken İspanyol ekibinde Cadiz maçında Arda Güler’in forma giyip giymeyeceği merak ediliyor. Peki Real Madrid - Cadiz maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler Cadiz maçında oynayacak mı? İşte, karşılaşmanın detayları…

REAL MADRİD - CADİZ MAÇI NE ZAMAN?

34. haftada Real Madrid ve Cadiz kozlarını paylaşıyor. Düşme hattında yer alan Cadiz, Real Madrid karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Real Madrid - Cadiz mücadelesi 4 Mayıs Cumartesi günü saat 17.15’de başlayacak. Mücadele S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Real Sociedad karşısında ilk 11 başlayan Arda Güler, 29 dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

Şampiyonlar Ligi deplasmanında Bayern Münih ile karşılaşan Real Madrid’de Arda Güler yedekler arasında yer alırken mücadelede süre bulamadı.

Ancelotti, Arda Güler'in Cadiz maçında sahaya ilk 11'de çıkacağını bildirdi. 

REAL MADRİD SON DURUM

Real Madrid geride kalan 33 haftada oynadığı 26 karşılaşmada 25 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Eflatun-beyazlılar, ligde oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere 71 gol atarken kalesinde ise 22 gol gördü.

Real Madrid en yakın takipçisi Barcelona’ya 11 puan fark atarak 84 puanla 1. sırada yer alıyor.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.