Hava Durumu

Serdal Adalı'dan bomba karar: Kapısına dayanacak!

Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta karşılaşmanın ardından hakem yönetimine sert tepki vardı. Siyah-beyazlıların başkanı Serdal Adalı'nın derbide yaşananların ardından dikkat çeken bir karar aldığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2026 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2026 11:38
Kaynak: NTV Spor
Serdal Adalı'dan bomba karar: Kapısına dayanacak!

Beşiktaş camiasında Galatasaray maçının yankıları sürüyor. Derbideki hakem yönetimine büyük tepki gösteren siyah-beyazlılarda başkan Serdal Adalı'nın yeni bir karar aldığı belirtildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Serdal Adalı ve kurmayları hafta içinde federasyonun kapısına dayanacak. Adalı'nın Riva'ya çıkarma yapacağı özellikle VAR'daki yönetimden rahatsızlığını bizzat ileteceği ifade edildi.

Beşiktaş, Galatasaray maçının ardından VAR odası ve odanın bulunduğu koridorun kamera kayıtlarını talep etmişti. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’la oynadığımız maç sırasında Riva’daki VAR merkezinde yaşananlarla ilgili aşağıdaki sorularımıza cevap vermesini ivedilikle talep ediyoruz.

VAR merkezinde ve çevresinde kimler bulunmaktadır, VAR odasını ve odanın bulunduğu koridoru sesli bir şekilde kayıt altına alan kamera veya kameralar bulunmakta mıdır?

Portekizli VAR eğitmenleri, maç esnasında VAR odasında yer almakta mıdır? Eğer VAR odasında yer alıyorlarsa karar verme süreçlerine dahil oluyorlar mıdır?

Eğitmen adı altında görev yaptıkları söylenen Portekizli eğitmenlerin maç esnasında orada olmalarını gerektiren federasyonda herhangi bir görevleri var mıdır?

VAR merkezinin içinde veya koridorunda, maç oynandığı sırada orada bulunmaması gereken kişi veya kişiler var mıdır?

Şeffaf ve adil bir yönetim sözüyle göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin sorularımıza hemen cevap vermesi elzemdir.

Beşiktaş JK olarak; Galatasaray’la oynadığımız müsabakanın VAR odası ve odanın bulunduğu koridorun kamera kayıtlarının tarafımızla paylaşmasını talep eder, bu talebimizi Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere kamuoyunun bilgisine sunarız."

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.