Hava Durumu

Sergen Yalçın'dan Yüksel Yıldırım tepkisi: Gerekeni yapacaksınız

Yarın Beşiktaş deplasmanına konuk olacak Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, siyah-beyazlıları kızdıran söylemlerde bulundu. Yıldırım'ın sözlerinin duyduktan sonra takıma söyleyen teknik direktör Sergen Yalçın, "Gerekeni yapacaksınız ve taraftarınız önünde bu sözleri cezalandıracaksınız" talimatı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2025 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2025 18:44
Kaynak: Türkiye Gazetesi
Sergen Yalçın'dan Yüksel Yıldırım tepkisi: Gerekeni yapacaksınız

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş deplasmanına gidecek olan Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım, kritik mücadele öncesinde "Beşiktaş, bir Galatasaray, bir Fenerbahçe değil. Beşiktaş bize eş bir rakip. Kazanıp Beşiktaş'la olan farkı açmak istiyoruz" sözlerini kullanmıştı. Bu sözleri duyan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Yıldırım'ın sözlerini oyuncularına da anlattı. Oyuncularını mutlaka kazanmalarını gerektiğini söyleyen Yalçın, "Gerekeni yapacaksınız ve taraftarınız önünde bu sözleri cezalandıracaksınız" ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı oyuncuların da dünkü antrenmanı oldukça motive bir şekilde gerçekleştirdikleri öğrenildi.

"Göreceğiz cumartesi ne olacağını"

Sergen Yalçın, 2020-21 sezonunda Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın açıklamaları üzerine, "Göreceğiz cumartesi ne olacağını" demişti. Siyah beyazlılar bu karşılaşmayı 7-0 kazanmıştı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.