Hava Durumu

Vefa Küçük'e vefa!

Spor Toto Süper  Futbol ligi’nde şampiyon olan takımların Divan Kurul Başkanları bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik YamanTürk’ün daveti üzerine  İstanbul’da bir yemekte bir araya gelen  Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor Divan Kurulu Başkan ve üyeleri  son Spor Yasası ve Türk Futbolunun geleceği konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2022 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vefa Küçük'e vefa!

Geçtiğimiz günlerde yapılan Fenerbahçe Kulübü Divan seçimini kaybeden ve Şampiyon Kulüpler Divan Başkanlarının 7 yıl önce bir araya gelmesine öncülük eden Vefa Küçük’e Beşiktaş Divan Yönetim Kurulu Başkanı  Tevfik YamanTürk’ün ev sahipliğinde verilen ‘’Vefa Yemeğine’’ 5 Kulüp Divan Başkanları  katıldı.

VEFA KÜÇÜK’E TEŞEKKÜR

Toplantıda söz alan Divan Kurulu Başkanları Vefa Küçük’e ‘’Süper Lig’te  şampiyon olan takımların  Divan Kurulu Başkanları arasında kurduğu birliktelik ve dayanışma  için teşekkür ettiler. Toplantıya  katılan Başkanların oybirliği ile almış oldukları karar gereğince de Vefa Küçük gurubun 'Onursal Başkanı‘ seçildi . 

Vefa Küçük ise şampiyon Kulüp Divan Başkanları arasında kurulan bu dostluk ve birlikteliğin devam etmesini ve alınacak olan ortak kararların Türk Futbolu için itici güç olacağını belirterek toplantıyı düzenleyen Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik YamanTürk’e  ve katılımcılara teşekkür etti.

YENİ YASA TARTIŞILIR

Geçtiğimiz günlerde TBMM ‘de  kabul edilerek yürürlüğe giren ‘’Yeni Spor Yasası’’ konusunda görüşlerini açıklayan Kulüplerin Divan  Yönetim Kurulu Başkanları yasanın çok tartışılacak  maddelerinin olduğu ve  çıkarılacak  yönetmelikler ile netlik kazanacağı görüşünde birleştiler.

SAKDER ‘DEN KÜÇÜK‘E HEDİYE

Toplantı sonrasında ise Bursaspor Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder,Vefa Küçük’e teşekkür ederek bu birliktelik için göstermiş olduğu katkılar nedeniyle Bursaspor Divan Kurulu adına bir hediye sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.