Hava Durumu

Victor Osimhen'i Fenerbahçe derbisine yetiştirecek formül bulundu

Liverpool maçında kolu kırılan ve bir süredir sahalardan uzak kalan Victor Osimhen'i Fenerbahçe derbisine yetiştirmek isteyen Galatasaray'da, Nijeryalı yıldızın sahada olabilmesi için sürpriz bir formül geliştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2026 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2026 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
Victor Osimhen'i Fenerbahçe derbisine yetiştirecek formül bulundu

Galatasaray'ın Liverpool ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında kolu kırılan ve bu nedenle bir süredir takımını yalnız bırakan Victor Osimhen sahalara dönmek için gün sayıyor.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında, 26 Nisan Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray'da hedef; Osimhen'in derbi maça yetiştirilmesi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; bu hedef doğrultusunda hareket eden sarı kırmızılı kulübün doktorları, Nijeryalı golcünün sağ kolunu koruyacak bir zırh geliştirdi. Karbon fiberden yapılan zırhın çelikten beş kat daha güçlü ancak bir tüy kadar hafif olduğu belirtildi. Bu koruyucu sayesinde Osimhen'in koluna gelecek olası darbelerden etkilenmesinin önüne geçilmiş olacak.

Haber detayında, FIFA'nın rakibi ve oyuncuyu sakatlayabilecek aparatların kullanılmasına izin vermediği hatırlatıldı ve yıldız futbolcunun koluna takılacak aparatın kurallara uygun olacağı kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.