Hava Durumu

Visca'dan Emre Belözoğlu'na telefon

İsmi uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Edin Visca hakkında Bosna Hersek basını, ilginç bir iddia ortaya attı. Okan Buruk'un 3 hafta üst üste alınan kötü sonuçların ardından yaptığı, "Hedefi kalmayan futbolcularla konuşacağız" açıklaması gözleri Edin Visca'ya yöneltmişti. Fenerbahçe'ye transfer olma konusunda istekli olan ve bu konuda Başakşehir yönetiminden anlayış bekleyen deneyimli isim için sarı-lacivertli takım girişimlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2020 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Visca'dan Emre Belözoğlu'na telefon

Medipol Başakşehir'de sezonun ilk üç maçında etkisiz bir görüntü çizen Edin Visca'nın ayrılmak istediği iddia edildi.

Akşam'da yer alan habere göre, Bosna Hersek basınına yansıyan haberlere göre; tecrübeli oyuncu, eski takım arkadaşı olan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun aradı ve sarı lacivertli kulübe gelmek istediğini iletti.

EDİN VİSCA KİMDİR?

Medipol Başakşehir'e, 2011-2012 sezonunda Bosna Hersek ekibi Zeljeznicar'dan transfer olan Edin Visca 17 Şubat 1990 yılında dünyaya geldi.

Yıldız isim futbol hayatına FK Budućnost Banovići kulübünde başladı. Edin Visca Bosna Hersek futbolunun son dönemde çıkardığı önemli yıldızlar arasında yer alıyor. Adeta istikrar abidesi olan Visca'nın ismi Fenerbahçe ile de anılıyor. Visca kariyeri boyunca 399 maça çıkarken 112 gol 101 asist ile oynadı. Sağ ayağını kullanan Visca, 172 cm boyundadır.

9 yıldır Medipol Başakşehir'de forma giyen Visca sadece 1 kırmızı kart görmüştür. Sadece Başakşehir ile 350 maça çıkan Visca 100 gol 98 asist ile oynamıştır. Edin Visca, Bosna-Hersek Milli Takım formasıyla 52 maçta 10 gol kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.