Hava Durumu

Conte’den Fenerbahçeli yıldıza yeşil ışık! 23 milyon euro

Sezon başında Pereira'nın gelişiyle yeni bir sisteme geçen Fenerbahçe beklediği bulamamış ve Süper Lig'e erkan havlu atmıştı. İsmail Kartal'ın gelişiyle büyük bir ivme yakalayan sarı-lacivertli kulüpte bireysel performansları yükselen futbolcular Avrupa takımlarının radarına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Conte’den Fenerbahçeli yıldıza yeşil ışık! 23 milyon euro

Fenerbahçe bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu attı, Avrupa’da hayal kırıklığı yarattı ve Türkiye Kupası’nda hüsran yaşadı. Buna rağmen özellikle son haftalarda yakalanan çıkış, birçok futbolcunun Avrupalı kulüplerin radarına girmesini sağladı.

İSMAİL KARTAL'LA BÜYÜK SIÇRAMA

Süper Lig’de son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlikle dikkat çeken İsmail Kartal’lı Fenerbahçe, 2-0’lık Galatasaray zaferiyle 2. sıraya yükseldi. 13 Ocak’ta göreve başlayan İsmail Kartal’ın 12 lig maçında 2.25’lik puan ortalaması tutturması, takımı ayağa kaldırması ve yakaladığı hava herkesin takdirini topladı.

KİM MİN-JAE'Yİ DERBİDE İZLEDİLER

Bu yükselişle birlikte Fenerbahçeli futbolcuların bireysel performansları da yükselirken transfer konusunda dikkatleri çekmeyi başardılar. Son Galatasaray maçına kıtanın dört bir yanından gözlemci yağmıştı. Sarı-lacivertli ekibin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae de derbide yakından izlenen isimlerden biri oldu.

NAPOLİ'DE LİSTENİN ZİRVESİNDE

Fenerbahçe’nin yıldız stoperi, bu yaz transfer döneminin yıldızı olacak gibi görünüyor.  Napoli, uzun süredir takip ettiği Min-jae Kim’i son olarak Galatasaray derbisinde izlemişti. İtalyan ekibi, bu maç sonrası 25 yaşındaki savunmacıyı, takımdan ayrılmaya hazırlanan Rrahmani’nin bir numaralı alternatifi olarak belirlemişti.

TOTTENHAM, KİM İÇİN DEVREDE

Fanatik'in haberine göre; Kim için devreye giren son ekip Tottenham oldu. İngiliz ekibi, başarılı oyuncuyu Beijing Guoan’da oynadığı dönemden beri izliyor. Tottenham da Galatasaray derbisine gözlemci göndermiş ve Kim için yeni bir rapor hazırlatmıştı.

CONTE'YE OLUMLU RAPOR VERİLDİ

Antonio Conte’ye sunulan raporda, Kim’in uzun süredir izlendiği, 3’lü savunma oynamaya alışık bir oyuncu olduğu belirtilerek iyi bir seçenek olduğu notu düşüldüğü belirtildi.

KİM İÇİN CONTE'DEN YEŞİL IŞIK

İtalyan menajerin de 25 yaşındaki stoper için yeşil ışık yakıp, ‘adaylarımız arasında yer alabilir’ şeklinde görüş bildirdiği kaydedildi. Minjae Kim’i ayrıca bir diğer İngiliz ekibi Everton’ın da yakın takibe aldığı ve sezon sonuna kadar maçlarını izleyeceği öğrenildi.

'23 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR'

Güney Koreli savunmacının sözleşmesinde ‘23 milyon Euro’ya (363 milyon TL) serbest kalır’ maddesi olduğu ve yönetimin daha düşük bir teklifi kabul etmeyeceği iddia edildi.

DERBİDE HATASIZ OYNADI

Kim, birçok gözlemcinin yer aldığı Galatasaray derbisinde hatasız bir futbol oynamış, tam 8 atak uzaklaştırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.